Middag med la famiglia …

Ikväll hade jag bokat en tidig middag på restaurang Vinci här i vår lilla stad för att visa lite av det kulinariska utbudet som finns här i Borås.

Tog på mig en vit blus till de nyinkomna gråa denim från Hudson Jeans i skinny model som tillsammans med Chanel broschen och Hermés bältet fick bli min kvällens outfit. På fötterna de snygga Af Klingberg stövlarna som jag hade vikt ner.

IMG_0298

Andrea och mor på Vinci …

IMG_9792

Andrea beställde in ostron som förrätt och tyckte att de serverades i ett mycket trevligt upplägg för att inte tala om att Andrea tyckte att de var väldigt goda och denna italienska man vet vad han talar om som den finsmakaren han är.

IMG_9795

Mor i sin Karl Lagerfeld t-shirt …

IMG_9796

IMG_9802

IMG_9804

Alla var nöjda med sin mat och för den trevliga servicen denna lördag kväll då  Melissa och Andrea fick testa en av restaurangerna som Borås har att bjuda på <3

IMG_9807

Tror att min dotter började bli lite nervös eller förväntansfull inför morgondagens konfirmation för många som kommer att titta på henne i kyrkan så efter kaffe för mig och dessert för några andra gick vi hem för att njuta av resten av kvällen här hemma i myskläder och lägga oss i tid då kyrkan väntar på oss imorgon.

IMG_9810

Godnatt <3

IMG_0302

One thought on “Middag med la famiglia …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *