Att smita ut och köpa ”frukost” …

Har sovit riktigt skönt i Nicoles säng och imorse när jag vaknade någorlunda tidigt gick jag ner till Kafé Orion och köpte deras stora kanelbullar då syrran har alltid gillat de och tänkte att hon och Andrea skulle få njuta av var sin till frukost.

IMG_9785

Nicole kom upp en stund senare och så satte hon sig vid köksbordet och fortsatte kolla på vad hon skulle kunna hitta i butikerna att ha på sig imorgon till Konfirmation. Vi beställde en kortare jumpsuit i vit spets som är riktig söt men hon är lite osäker så vi får se hur detta slutar =)

IMG_9782

Skall själv få prova lite kläder så får juryn bestående av Nicole och Melissa säga sitt.

Nu är jag dock i butiken redo för att ha öppet fram till 14 denna lördag <3

2 thoughts on “Att smita ut och köpa ”frukost” …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *