Det där trycket …

Har tyvärr haft högt blodtryckt nu igen trots att jag medicineras för det, undertrycket har i 2 dagar legat på 104-106 vilket är för högt (den skall helst ligga under 80) och detta kan yttra sig genom huvudvärk och även trötthet.

Just trötthet är vad har tagit över min kropp den här gången på ett väldigt tydligt sätt för att jag lägger mig som jag gjorde igår runt 19.30 är något högst ovanligt.

 Helt enkelt ett bevis på att kroppen säger ifrån och om det inte går ner imorgon får jag ringa vårdcentralen och boka en tid för nya kontroller.

Borde ha vaknat utvilad men icke =) Något som jag dock uppskattade är att Molly har legat och sovit på min bröstkorg hela natten. Så otroligt avkopplande när man annars är lite smått orolig av att vara ensam när man inte känner sig och är hundra.

Imorse när jag skulle gå hemifrån med Knut gick vi garagevägen då jag ville visa Knut vår nya bil (ja, så barnslig är jag faktiskt)

Pratar även med änderna i Stadsparken på väg till butiken men lovar att jag åtminstone inte är i det stadiet än att jag förväntar mig ett svar av de … =)

Klockan är nu 12, regnet har fått bort snön här i stan och jag tänder ljus här i butiken <3

 

 

6 thoughts on “Det där trycket …

  1. Usch de låter ju inge vidare. Du måste ju lyssna på kroppen o vila går inte o jobba jämt. Du skulle kanske behöva lite egentid eller en mini semester. Kram

  2. Jaa du måste kolla igenom allt ordentligt. Jag var också trött och blodtrycket svajade. Nu ligger jag på sjukhus sedan en vecka.. så kolla ordentligt och ALLT.
    Stor kram

  3. Du är inte barnslig alls!!!! Att visa Knut nya bilen eller prata med svanar visar bara på en underbar mänsklighet….. Vad är det dom säger i Djungelboken? ”Djur har också känslor” och dom förstår sååå mycket mer än vi tror. Krya på dig nu! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *