En liten kvällstitt i vår omstylade hall …

Imorgon kommer syrran med sin pojkvän och målet var att få klart hallen och sovrummet tills dess vilket blev så tack vore Ulrica och Hans som var här även ikväll för att gömma kablar, sätta upp klädhängare och göra det där sista ”finliret” efter att ha målat och tapetserat om hallen.

Tapeten jag valde är helt knasig och helt fantastisk. Så fort jag såg den i katalogen kände jag det där ”det står mitt namn på det” känslan som jag kan få lite då och då =)

Denna fantastiska tapet kommer från engelska företaget Osborne & Little & vilket namn är inte lämpligare på det än just Best in Show?

Mina tapeter är köpta hos Nordsjö Design här i Borås. Deras hemsida finner du HÄR.

Här ser man hela hallen från köket.

IMG_9738

Lite svår belysning då det är kväll men lovar att även fota imorgon när det är dagsljus.

Garderobsdörrarna är målade med en svart matt färg som också kommer från Nordsjö och så har Ulrica bytt handtagen till garderoben för en lyxigare och mycket snyggare  varm känsla.

IMG_9731

Där min vackra golvlampa från Kamelo står kommer ett skrivbord att stå för Nicole har önskemålet att ha ett slags litet kontor där så att hon kan sitta där och jobba på sin dator. I bilden finns dock även önskemålet av en ny dator, en sådan som jag tror är grundstenen till viljan om ett skrivbord =)

IMG_9752

Trots att jag köper varje vecka färska blommor och har riktiga växter i övriga rum så har jag här valt sådana man behöver ej vattna då solen är på detta fönster och skulle nog bara glömma att vattna de så ofta som de behöver det.

Flowers i Borås (de har nog även webshop) finns de växter som du tror är riktiga och som du vattnar av misstag då du glömmer bort att de faktiskt inte är riktiga. Vet när vi hade några i vår första butik och en tjej som hjälpte oss gick och vattnade de vi hade =) Vi log åt det men så rakade vi göra samma sak några månader senare …

Och mot sovrummet.

IMG_9744

Några snabba kvällsbilder men titta in imorgon om du vill se hur det blev i dagsljuset <3

Log när en vän sa att ”du är den enda jag känner som gör i sin nyproducerade lägenhet efter bara 1 1/2 år”  Det är jag det =)

Knut känner nog sig lite förvirrad bland alla dessa ”kompisar” så helt plötsligt ser det ut som att jag har den där kenneln jag trodde att jag en dag skulle ha …

Dags att lägga oss här nu för imorgon kommer famiglian och hälsar på oss i några dagar och gör det med ett leende på läpparna och med stor tacksamhet för allt jobb som Ulrica och Hans har lagt ned för att jag skall få det som jag önskade … TACK!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *