Att hämta min nya lilla bil …

Idag var det dags att hämta min lilla splittrans nya Audi A3 efter 7 år utan bil.

Den frihetskänslan som en bil faktiskt ger, möjligheten till små utflykter med Nicole (hon är livrädd att jag skall ta med mig henne på olika museum, vilket jag skall =) och allt annat som man plötsligt kan göra utan att vara beroende av andra.

Valde en Audi A3 då jag har alltid gillat Audi bilar, gillar loggan och de mjuka runda former på den och så blev den gråa metallic nyansen bara så snygg.

Såg den direkt när jag kom in på Toveks Bil i Varberg och även om jag har självklart körkort sedan 18 års åldern (tog mitt körkort i Italien) så har jag inte kört på hela 7 år .Var därför lite nervös inför att köra hem den till Borås men det gick bra då det var bara en rak sträcka utan att behöva tänka på en massa trafikregler …

Min parkeringsplats i garaget är dock en annan historia, den kräver lite träning så nu när jag har parkerat den lär den nog stå stilla några dagar innan lite övning väntar nästa vecka efter allt det som denna helg kommer att bjuda på.

IMG_0179

På väg hem <3

En bil innebär också att jag kan börja rida igen så nästa vecka skall jag ringa min underbara Håkan och åka ut för en ridtur i naturen … Lätt det bästa jag vet <3

Har nu dock varit i butiken i några timmar men ville bara meddela att hemresan gick bra och att jag är såååå nöjd för denna materiella ting på 4 hjul.

Kram <3

6 thoughts on “Att hämta min nya lilla bil …

  1. Alltid en go känsla att hämta ut en ny bil. Är de inte vägen mellan Varberg o Horred på bilden? Va nu rädd om din fina bil . Kram

  2. Hej

    Vad skoj för dej, nu kommer du ut och brumma omkring, kör försiktigt. Vad är det för färg på pärlan?
    Kram Nettan

  3. Grattis till ny bil, det är en härlig känsla att köra iväg i en sprillans ny bil, eller hur?

    1. Tack <3 Ja, doften av ny bil är verkligen speciell ... De borde göra en spray så att man kan få den doften tillbaka när den försvinner annars =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *