Två sockriga tårtor …

Idag hade Nicole sin sista konfirmationsträff, sådana de har haft varje tisdag eftermiddag i några månader och som hon har erkänt att hon kommer att längta efter trots en visst skepticism i början.

Roligt när man ger något en chans som sedan visar sig vara något man kommer att sakna.

Just för att fira denna sista gång så bestämde Nicole sig tillsammans med två kompisar att göra två tårtor att bjuda gruppen på.

Var tvungen att fota dessa märkliga men personliga tårtor som bevisar att samtalen om att socker är farlig inte riktigt har påverkat =)

IMG_9722

IMG_9725

Det vita på den sista bilden är någon slags amerikansk ”fluff” typ marshmallows som de la på en bladning mellan nutella och grädde på en tårtbotten… Inga recept, bara ren tonårsfantasi =)

De hade visst mottagits med tacksamhet och alla hade ätit minst en bit. Inget dåligt kvitto på dessa två bakverk och på söndag är det dags för konfirmationen <3

 

5 thoughts on “Två sockriga tårtor …

  1. Vad är det som sticker upp? Tandpetare? Och nej – det var nog inget socker alls i… He he…

    1. Hahaha! Ställde samma fråga och ja, det är tandpetare men minns inte riktigt förklaringen till varför de skulle vara där =) Skall fråga igen så kommer jag med svaret =)

    2. Min dotter hälsar att pinnarna var där bara för att foliepapper skulle på och hon ville inte att den skulle trycka ner tårtan =) Pinnarna togs bort innan servering =)
      Hon har tänkt till min lilla <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *