Invigning av Borås egna Canal Grande & HALVA PRISET i butiken!!!

Morgonen började med en mysig frukostbuffé med Tania och Vivianne och vi satt en timma och mumsade i oss samtidigt som vi pratade om allt mellan himmel och jord =)

Jag har nu i butiken börjat ta fram kläder och skor från vår MÄRKESREA som annars ligger på lager så att du på lördag mellan 10-16 kan komma och frossa bland kläder/skor/accessoarer för HALVA PRISET!!!

Självklart är det vår och sommarkläder från våra kända märken som One Teaspoon, Please Jeans, Miss Me Jeans, For Love and Lemons, Hale Bob, Valerie, Steve Madden, Jeffrey Campbell och många fler som kommer att finnas på halva priset i butiken så att du kan känna, titta och prova direkt i butiken och kanske fynda något nytt till din sommargarderob.

Platsen är La Vendetta Clothing på Västerlånggatan 30-32 i Borås och detta i samband med att Borås egna Canal Grande (lite enkel Castellari ”sarkasm”) skall invigas.

Imorgon fredag har jag dock öppet 13-17 just för att hinna förbereda inför lördagen så välkomna till oss i butiken och sprid gärna till vänner och bekanta att butiken kommer att vara fylld med fantastiska fynd <3

SHOT_11_016_ebb57d53-a3cc-4028-8b67-c87df692d0d2_1024x1024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *