Att älska värmen & att skänka lite till Hundstallet …

Om Knut är den som gärna gömmer sig i skuggan så är Molly den som älskar att vara där det är som varmast och så fort balkongen öppnas så springer hon ut för att njuta av just solen (hon får dock endast vara där när någon av oss har koll på henne)

VWUK3895

En kaffe och några lediga timmar, helt enkelt en underbar start på denna fredag <3

I butiken idag kom även Sabina som köpte den luvtröjan för hundar och det halsbandet som jag bloggade om för typ 10 dagar sedan (tror jag). Då den ena var för liten och det andra för stor för Knut så har vi nu sålt dessa till henne och pengarna swishades direkt till Hundstallet i Skåne.

IMG_9955

IMG_9956

Tack för att vi tillsammans fick göra något litet idag för andra fyrbenta vänner <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *