Äntligen snart med bil !!!

Efter flera, allt för måååååånga år utan bil (ca 7 år) så är det snart åter dags för mig att få sätta sig bakom ratten  på en splittrans ny Audi A3 <3

Har aldrig motionerat eller rört mig mindre än utan bil så det där att jag skulle röra mig mer utan bil stämde inte alls på mig iaf. =)

Längtar nu nämligen efter de där promenaderna runt de olika sjöar som jag tog innan och som nu åter kommer att vara en del av min och Knuts vardag för att inte tala om möjligheten att kunna åka på en liten utflykt med Nicole, Knut och kanske även Molly.

Audi-A3-front2436x1552

Har trots allt betalat parkering i huset i över 1 år för att kunna ha den dagen en bil åter finns i familjen =)

Helt enkelt glad över något materiellt som dock ger sköna friheter.

Nu skall jag stressa säljaren med att få reda när den kan hämtas =) 

6 thoughts on “Äntligen snart med bil !!!

 1. Kul Michela

  Bilen ger frihet men även ingen sparbössa men du har nog full koll på ekonomin :) Audi A3 är nog en bil som passar dig, de har bra design och har bra köregenskaper hmmm ska jag veta som sålt dessa bilar tidigare … så lycka till med friheten och själv skulle jag aldrig klara mig utan bilen …

  Kram G

  1. Det där med ekonomin är nog inte riktigt min grej men känner och värderar att ha bil efter alla år utan så får pussla ihop det =)
   Tack snälla, känns tryggt att veta att du har sålt dessa bilar och pratar varmt om de … Kram

 2. Kan bara hålla med, bra val av bilmärke ! :)
  sen otroligt god smak i din heminredning med !!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *