Att påbörja ”projekt hall” …

Först & främst tack för kommentarerna gällande mitt sovrum, är verkligen så otroligt nöjd själv och när jag vaknade imorse kände jag verkligen det där lugnet som jag upplever när jag  är n ö j d …

Vet inte varför men den känslan av tillfredsställelse (oavsett vad den gäller) är så tacksamt att få känna emellanåt och för mig som älskar att vara hemma är hemmet en viktig plats, den där borgen som jag gärna vill skall se ut som jag önskar.

Efter sovrummet är det i veckan dags för hallen som har varit målad med en kallare grå nyans och med en tapet som är förvisso väldigt snygg men lite för kall för mig som gillar mer varma toner.

Där just den tapeten sitter kommer en ny antingen imorgon eller på måndag och lovar att just den tapeten är verkligen väldigt speciell men ni får helt enkelt se vad ni tycker när den har kommit och är på plats. Det roliga är att så fort jag såg den i katalogen utbrast jag i en ”Den vill jag ha” och Ulrika som hade med sig katalogen misstänkte just att bland alla skulle jag just välja den.

 Tapeten som skall ersättas ser ni här nedan.

IMG_9679

Tyvärr glömde jag att fota den gråa något kallare färgen som jag inte gillade så mycket men här nedan ser ni hur det ser ut just denna kväll efter att Ulrika och Hans har varit här och målat om en omgång med en bruten vit färg.

Har ni också vita garderobsdörrar hos er? Då skall ni titta in här i bloggen kommande dagar för att se vad Ulrika planerar att göra med mina för att skapa en helhetskänsla i min hall och för att knyta ihop de färgerna av off white och svart som kommer att vara den röda tråden i den.

IMG_9676

Mitt sovrum och hallen innan min syster och hennes kille kommer i slutet på nästa vecka, sedan tar vi en paus för att fortsätta i Nicoles sovrum (som dock redan nu har fått sin efterlängtade dubbelsäng) och sist men inte minst fixa till vardagsrummet som kommer också att få en lyft genom målning, ommöblering och lite annat.

Jag har alltså bott i denna nyproduktion i snart 1 1/2 år och först nu kände jag att jag var redo för hur jag ville ha det då  jag har varierat lite i mitt tyckande.

Nu skall jag titta på Juventus på TV medan Nicole myser i sin säng och tittar på sin favvo serie =)

Trevlig kväll <3

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *