Intervjun med kannibalen Armin Meiwes …

För många år, närmare exakt 2001, skedde ett mord där rättegångens ovisshet handlade om mannen som medvetet hade dödat kunde åtalas för detta då offret hade själv gått med på det som visade sig vara en mord där fetishism om kannibalism var nyckelorden.

Minns du själv kanske fallet som skadade hela världen och där gärningsmannen skar av penisen på offret för att de sedan skulle njuta av den tillsammans?  Hela proceduren spelades in då det var viktigt att allt skedde under offrets egna vilja som hade önskan om en önskan.

Fallet om Armin Meiwes och hans berömda video som användes under rättegången fick både de som höll i fallet att kräkas medan jurymedlemmarna som endast fick ta del av 20 minuter av den långa inspelningen fick gå i terapi för den brutaliteten och de sadistiska inslag om kannibalism på en man som själv har önskan att offra sin egna kropp under högst abnormala och smärtsamma omständigheter.

Efter promenad med Knut och faktiskt lite solning tog jag min dator och ville se på någon bra dokumentär och rakade komma åt just den där Armin Meiwes intervjuas för första gången efter domen om livstidsfängelse som han avtjänar.

Vill du se den intressanta dokumentären om detta märkliga mord så rekommenderar jag den för här rör det sig, enligt experter, inte om en man som är farlig för allmänheten men om en man vars önskan matchades av en annan och där brutaliteten i mordet sker under kontrollerande former.

Dokumentären finner du HÄR …

maxresdefault

Människans psyke slutar aldrig förvåna en gällande hur den ibland väljer att hantera traumatiska händelser i barndomen/tonåren …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *