Att välja färg till väggarna i sovrummet …

Direkt efter stängning kom fantastiska Ulrika hem till mig då hon och Hand skall måla mitt sovrum på måndag kväll.

Tapeterna på min fondvägg är fantastiska men de andra är guld glansiga men inte i en varm guld som jag trodde att de skulle vara men i en mer kall och lite grönare nyans vilket jag inte riktigt gillar. Allt guld runtomkring gör helt enkelt att det blir för mycket av denna vackra metall även för mig vilket jag kanske inte riktigt trodde =)

Målning blir det nu istället och då på  alla fyra väggar för att skapa lite mer harmoni och framförallt för att min vackra gavel skall lyftas fram mer istället för att försvinna i alla dessa guldiga toner.

Ulrika hade med sig några prover på färger …

 IMG_9136

IMG_9137

IMG_9134

Kan du gissa vilken färg av dessa tre alternativen jag valde eller vilken hade du valt om du skulle utgå från gaveln som vi ställde färgprovet bredvid?

Trots att jag har själv väntat och längtat efter solen som  kom för ett par timmar sedan så hade jag föredragit om det hade regnat just ikväll för när jag känner mig lite dålig så föredrar jag om vädret utanför är lite grått och speglar mitt inre … Kontrasten blir just nu för stor så en Treo, en Cola Zero och en film i sängen om jag nu orkar se den medan persiennerna är nerdragna och min lördag kväll tillbringas redan nu i sängen…

 

6 thoughts on “Att välja färg till väggarna i sovrummet …

  1. Tack snälla Knut för att jag fick gosa lite med dig. Din matte är störtskön, och en tjej med mycket humor. Tröjan är supermysig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *