Knuts lilla insamling …

Innan min lilla dokumentärsöndag startade denna söndag tog jag min morgonkaffe på min soliga balkong som förhoppningsvis skall få lite växter om värmen kommer och stannar <3

(T-shirt Lennon Tee storm från Circle of Trust, 599:-  & shorts från One Teaspoon, 1299:-)

IMG_9208

Och om Knut gärna håller sig i skuggan så finns det även en fyrbent någon som älskar att ligga i solen …

IMG_9464

Hennes stil går under nyckelordet avslappnad …

IMG_9466

Någon av er som har katt och balkong? Kan man låta de vara där utan uppsyn eller finns risken att de försöker sig på någon akrobatisk övning som kan leda till att de ramlar ner?

Imorgon skall jag ringa och boka trimning på den här lilla pensionären som jag vill befria lite från all underpäls nu när våren kanske är på gång?

IMG_9468

Apropå Knut så beställde Nicole en underbar hoodie till honom som visade sig vara för liten då vår lilla kille är ju lite korpulent.

Har du en mindre hund än Knut så säljer vi hans helt nya tröja Adidadog för 100:- och pengarna sänker vi till Hundstallet för Knut vill självklart hjälpa de som inte har haft samma tur som honom.

IMG_9487

Förtuom hoodien så säljer vi även detta helt nya halsband från Laila Bagge (ord.pris: 699:-)  som istället är för stor (bredd 35cm).

Vi hoppas att någon vill köpa den för 150:- och då kommer även de att skänkas till Hundstallet.

IMG_9495

70:- tillkommer om vi behöver skicka varan så hjälp oss nu att samla ihop 250:- genom att köpa denna söta hoodie eller det coola halsbandet.

Mail: michelacastellari71@gmail.com

Tipsa kompisen/grannen/föräldern  som kanske har en hund som någon av dessa skulle passa till så hjälper du oss att göra lite nytta i det lilla.

Nu väntar en fjärde dokumentär sedan måste jag bara göra något av allt det jag borde redan ha gjort =)

 

4 thoughts on “Knuts lilla insamling …

  1. Tack snälla, känns konstigt att de går så långt att de riskerar att ramla men som tur är är hälften av balkongen inglasad så får bara fixa på något sätt andra hälften.
   Är dock rädd att hon då hoppar på räcket men får helt enkelt bara ha henne på balkongen när jag själv är där …
   Tack för artikeln …

 1. Hej! Lämna absolut inte henne på balkongen utan uppsikt. Det räcker att det flyger förbi en fågel så hoppar hon kanske upp på räcket och faller. Katter tycker det är kul att gå på balkongräcken. Det är många katter som skadat sig allvarligt eller dött på det viset.

  1. Våghalsiga dessa djur, inte som hundar direkt =)
   Hon får helt enkelt inte gå ut om jag själv inte är där och har kontroll …
   Nu ligger hon och sover här i soffan <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *