Ny säng till Nicole och provning av klänning …

Min morgon startade med att hämta med hjälp (eller så var jag hjälpen =) Nicoles nya säng som hon har längtat efter i några månader.

Är man 14, snart 15 så vill man visst inte ha en säng som är  90 i bredden men önskan om en riktig kontinentalsäng på 1,60 har varit en återkommande sådan som nu blev till.

Fram till bara några månader sedan så låg hon och sov hos mig (vilket jag gillade) men senaste veckorna har hon visat att det behovet inte längre är så stark. Lite ledsamt för min del men att vara tonåring innebär så otroligt mycket i kropp och psyke att det är bara att hänga med på den resan som kännetecknar livets alla faser.

Skall fota sängen ikväll när jag kommer hem för hade bråttom till butiken och kunde därför inte bädda med det nya täcket och lakan som även fick köpas in till sängen.

Verkligen så glad för hennes skull att hon får ordning på sitt rum för i den åldern är det verkligen ens lilla privata borg där man skall få vara lite själv och något som jag verkligen försöker respektera även om hon fick lite huvudvärk när jag berättade att jag hade skickat till hennes barndomsvän som fyllt år en sådan snapchat film där man får stora läppar och ser lite ut som en seriefigur …

Men mamma” … De ständiga första orden när hon inser att jag är lite pinsam av mig =)

Så fort jag kom till jobbet kom fina Amanda som fick prova denna fantastiska klänning från For Love and Lemons då vi skall visa upp 2-3 klänningar på en event imorgon kväll hos en butik här i vår småstad som säljer snygga solisar (bland annat) och där jag även köpte mina fina Chanel glasögon.

IMG_8822

IMG_8827

Har även förberett närmare 80 presentkort som skall vara i de goodie bag som kommer att delas ut till de första gäster som anländer till eventet.

När någon butik arrangerar något till sina kunder, om man blir tillfrågad och om man har möjligheten till det så är det roligt att få vara med lite på det sätten man kan.

Nu väntar några jobbmail och så håller jag tummarna att vårens jackor från Don Vanquisher anländer idag eller senast imorgon. Var tvungen att ringa igår för att försäkra mig att de har skickats från Italien vilket de har tack och lov.

HÄR finner du denna till rabatterat pris. En ursnygg skinnjacka med inslag av camo och detaljer denim färg. Bara älskar den …

IMG_6713

MWJQ5093-580x1024

IMG_6715

Nu skall jag jobba på och önskar dig en underbar dag så länge <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *