Ny säng på plats …

Nicole fick vänta i ca 1 år men nu är hennes efterlängtad 1,60 säng på plats i hennes sovrum <3

Ikväll är hon hos sin pappa och familj så passade på att rensa och städa lite.  Lite väl ”minimalistisk” just nu men i dagarna skall gardinerna upp, ny matta komma på plats, en fondvägg fixas och med de detaljerna på plats kommer den där viktiga mysfaktorn.

IMG_9456

Gillar själv lite högre sängar så nöjd med hennes nya, så nöjd att jag skulle tänka mig att sova där själv inatt vilket jag dock ej skall göra. Invigningen är hennes <3

6a9fc733-6946-4bc9-8d2c-ed046560f8a9-1

Imorgon skall hon förbi Patrik på Erlandssons Garn här i Borås och köpa täcke till sin dubbelsäng samt nya lakan till den för de som de sa skulle passa i måtten på Mio visade sig inte alls vara tillräckligt breda … SUCK!

Bara extra jobb att behöva åka tillbaka när jag själv frågade då en viss osäkerhet fanns från min sida.

På Erlandssons Garn säljer de sådana där perfekta fluffiga täcken och kuddar som de även har på finare hotel och just den känslan vill hon gärna ha i sin säng när hon på kvällen checkar in i sin egna ”camera Nicole” så kanske bara bra att det blev så här trots allt =)

Nu skall jag göra något ovanligt, titta på fotboll så ropar ”Forza Buffon” !!!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *