När ett hotel väcker ”gamla” minnen …

Vaknade tidigt imorse då Molly var nog lite extra kelsugen efter att vi har varit iväg 2 nätter så det var bara att börja klappa henne strax efter 4 på morgonen och vid 5 la hon sig och sov på min arm. Kan verkligen inte bli irriterad eller stänga ut henne =)

Vid 9 gick Knut och jag en promenad och passade på att hämta min nyckel hos mor för att nu sitta i soffan med Molly liggandes på mina ben samtidigt som jag försöker googla lite på olika hotel alternativ i Cesenatico för Nicole och jag skulle självklart vilja ta en vecka vid Adriatiska kusten i juli så att vi kan umgås med syrran och mina syskonbarn åtminstone i några dagar.

Jag älskar Cesenatico för det är där jag blev förälskad i en kille vid första ögonkastet. Har ni känt direkt de där berömda fjärilar i magen av bara en blick? Det är en fantastisk känsla så för mig kommer denna semesterort vid havet att alltid förknippas med l´AMORE.

Första gången jag åkte dit var det med min väninna Isabella och hennes morföräldrar som varje sommar åkte till ett enkelt hotel och där tillbringade de några veckor under sommarhalvåret. Vi var 15-16 år och följde med de i ett par veckor. När jag satt och googlade och kände direkt igen just det enkla hotellet kände jag hur jag förflyttades i tiden.

Alla mina sinnen återupplevde gamla minnen, sådana som jag fortfarande så väl minns trots att det snart har gått 30 år sedan de där 3 somrar som Cesenatico var för mig den mest romantiska platsen på jorden.

HÄR ser ni bilder från Villa Alberta där vi bodde. Stolarna på terrassen ser fortfarande ut som då och jag bara känner en sådan mysig känsla över att se de bilderna och med de återuppleva de där veckorna som alltid kommer att ha en speciell plats i mitt hjärta.

villa-alberta-23

Har så otroligt många trevliga minnen att jag skulle kunna bo där bara för det men så har jag en tonåring med mig som jag vet inte skulle godkänna boendet så bläddrar vidare bland utbudet på hotel men minnena lever kvar <3

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *