Hemma efter en helg i Örebro …

Har precis tagit ett bad och tvättat håret för det sist nämnda behövdes verkligen kan jag lova!

Otroligt skönt nu när jag sitter i pyjamas byxor och Nicoles tisha (hon har inte sett detta än =) efter badet.  Älskar oljan jag använder i badkaret och på Body Shop här i stan vet de direkt när jag tittar in att det är dags för en ny flaska. Några droppar i badkaret och några efteråt på hela mig så blir jag lite extra len.

Vi är nyligen hemkomna då vi var tillbaka i stan vid 1830 och på vägen hem hämtade vi Knut hos Lindas föräldrar som snällt är hundvakter när jag behöver det och om de är hemma. Mamma hade istället tagit hand om Molly så famiglian är nu åter samlad denna söndag kväll.

Imorse vaknade vi i lugn och ro, Linda kokade lite kaffe till oss och vi försökte vara lite tystare än morgonen innan då min dotter hade gjort tydligt för oss att vi förde oväsen. Lite drama queen men meddelandet gick fram =)

Låg därför kvar på min sköna luftmadrass en stund och måste verkligen säga att jag är otroligt förvånad över hur skön en sådan kan vara. Sovit hur gott som helst!

När vi började höra att Nicole vaknade så förbereddes lite frukost samtidigt som vi pratade om den semestern som vi nu hoppas blir av i slutet på augusti på just den Sunwing i Grekland som Nicole har varit på vid 2 tillfällen med sin pappa och familj och som hon har pratat om att hon så gärna skulle vilja att vi åkte till med Linda och Holly.

Vet redan att hon kommer att bli som en liten bestämd reseledare =)

Förutom det hoppas jag få till även i vecka vid havet i Italien så att vi kan få ta hand om mina syskonbarn ett par dagar själva om min syster jobbar.

Lunchen tog vi på ett sushi ställe i Örebro centrum för att sedan bli körda till stationen och nu alltså vara hemma.

Tack åter Linda för att vi fick komma och fira Påsk med er <3 Alltid en massa skratt och en massa tokigheter

Sängen är nybäddad och ser sådär inbjudande ut när man kommer hem <3

IMG_0498-980x653

Hoppas att du har njutit av en trevlig Påskhelg såhär långt <3

12 thoughts on “Hemma efter en helg i Örebro …

  1. Hej Maria! Hämtade flaskan: Polynesian Manoi Radiance Oil och om jag minns rätt ligger den runt 220-230:- … Till skillnad från de andra i samma serien kan man ha denna just överallt och så även i håret även om jag inte använder den just där …
   Min lyx i badkaret <3

 1. Hej

  Det låter som du/ni har haft det härligt under påsken,. Skratt och mys med vänner ger sån positiv energi. Jag har haft och har också en fin påsk, jag åker också till Grekland men i slutet av maj, med en kompis, det ska bli så skönt o skoj ser framemot detta så mycket.
  Ha en fin annandagpåsk
  Kram

  1. Riktigt mysigt med en liten Påskutflykt och våra tjejer trivs så bra ihop att det är kul att kunna resa tillsammans, vi har gjort det vid flera tillfällen innan och alltid väldigt lyckade resor så nu är det bara att hoppas att ingen/inget sätter käpparna i hjulet för det …
   Skall du till Rhodos Nettan eller vart går semestern i maj?
   Detsamma till dig! Kram

  2. Hej

   Tack så mycket. Ja precis det blir Rhodos, jag har aldrig vart där…Det ska bli spännande o så skönt. Ska ni dit i augusti?
   Kram

 2. Tack snälla för ditt svar. Har följt dig sen Småstadsdrottningar, och jag Älskar din blogg, den har allt man kan önska sig.

  1. Vad snäll du är Maria <3
   En dag hoppas jag kunna komma med lite recept och träningstips också men just nu är jag långt ifrån en inspiratör när det gäller de två punkterna som annars lockar många =) Har du sett mig i serien så vet du mina känslor gällande matlagning =) Kram och tack för att du följer …

 3. Älskar också din blogg, så skönt att slippa en massa träningstips och recept, kan jag tycka, (även om jag inte skulle sluta läsa om det kom in både träningstips och recept ;-)…)roligt att följa din helt vanliga vardag med allt vad det innebär. Du skriver om sånt som intresserar mig och så verkar du vara så otroligt trevlig. Såg du talade om vad det var för olja, ska införskaffas, låter som en toppenolja!

  Skön tisdag!
  Kram/MariaG

  1. Blir så glad att du gillar för själv tycker jag att det känns att jag bara jobbar och därför har jag inget spännande att skriva om =) Skönt att höra att det är ändå ok men helt vanlig vardagar <3

 4. Slutet av augusti? Går inte din dotter i skolan då? Har hon inte 10 veckor sommarlov med massa möjligheter att resa då?

  1. Intressanta frågor i din kommentar som tyder på det där lilla pekfingret som så gärna vill komma fram ibland för misstänker att du redan vet att min dotter har 10 veckor semester som ”alla andra” =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *