Påskafton i Örebro …

När vi vaknade denna morgon glittrade snön av solen för att nu på eftermiddag redan ha smält bort.

IMG_9364

Efter en god frukost som Linda fixade till oss åkte vi till stan där vi shoppade var sin Påskpresent.

Jag köpte mig en t-shirt från Levis som jag kommer att använda flitigt och Nicole en sweater från samma märke. Är man i min ålder så kan man inte annat än att minnas Levis berömda och omtalande reklamen med Nick Kamen för visst kan reklam vara sexistiskt även åt det hållet och vet ni? Det fungerade då och troligtvis även idag =)

Denim: Hudson Jeans

IMG_8523

Efter att ha tittat lite i butikerna här i Örebro tog vi en lunch i saluhallen och så gott det var!

Ingen Påskbuffé direkt men så mumsigt!

Så synd att vi inte har en liknande saluhall i Borås för gillar konceptet med olika smaker från olika länder och med olika stilar på inredningen där allt inte ser likadant ut.

Olika stilar är tyvärr något som vi annars är rätt så dåliga på i vår småstad där det mesta följer samma stil.

Snyggt men allt för enformigt och därför väldigt tråkigt…

IMG_9370

 Några klassiska snap bilder som jag innan tyckte var rätt så löjliga att vuxna människor la ut på sina sociala medier.

Har dock på senaste tid roat mig med att göra detsamma vilket innebär att ibland får man äta upp det man själv tänkte …

IMG_8526

Holly & jag …

IMG_8516

Linda och jag …

IMG_8521

Gick även in i denna butik i Örebro då jag såg att de sålde de fina smycken som Magdalena har designat i samarbete med VJ…

Se hela sortimentet HÄR, gillar personligen väldigt mycket infinity armbandet  <3

IMG_9369

Dagens efterlängtade utflyktsmål var Lost City, ett stort äventyrsbad här i Örebro som idag besöktes tyvärr av lite för mycket folk.

Linda och jag trodde att vi kunde få följa med in och sitta och titta på tjejerna medan vi tog en kopp kaffe men om vi hade gjort det så hade vi fått betala lika mycket som för tjejerna entré som gick på 195:- /pp.

IMG_8524

Att vi skulle behöva betala 195 :- /pp. för att köpa en kopp kaffe existerar inte på denna karta så något de borde ändra på (tycker jag =)  för hos oss i Borås så kan minsann följa med in gratis om man inte själv skall bada som förälder och om inte annat finns en restaurang/café där man kan sitta under tiden med ett glasskiva mot badhuset.

Linda och jag åkte till en naturreservat och tog en kaffe i väntan på att de skulle bada klart och om vi trodde att de kanske ville stanna i 4-5 timmar så hade vi fel för 2 timmar senare var de nöjda och belåtna.

IMG_9390

IMG_9377

 Nu är vi i den söta lägenheten igen, Linda har klippt de slitna topparna på tjejernas hår och ikväll skall vi ha en mysig tacos kväll med chokladdoppade  jordgubbar som dessert och en sista bild för att visa att solen lyser nu även här till skillnad från igår.

Skjorta från Circle of Trust och denim från Hudson Jeans med hår som skall och bör tvättas så fort jag kommer hem imorgon …

IMG_9394

Önskar dig en trevlig Påskafton <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *