Min Seletti apa …

Ganska skönt att ha haft en riktig hemmadag för ärligt lockar inte riktigt vädret till något annat än att sitta inne och mysa.

Har tom. tittat på film ”Sagan om Ringen” som jag minns jag gick och tittade lite motvilligt då jag egentligen inte gillar science fiction men den tillhörde ett undantag då jag verkligen tyckte att det var fantastisk regisserat.

Tänkte visa min apa från italienska Seletti.

I vanliga fall står den på tv bänken men tog ner den på golvet för att fota den och självklart var n å g o n lite nyfiken.

IMG_9436

Denna lampa finns även i vitt men den svarta kan man även ha utomhus om jag har förstått det hela rätt … vilket inte alltid är fallet =)

IMG_9442

På den nya tv bänken står den bakom dessa två kuddar.

IMG_9454

Kudden med texten Blonde i kristalliknande stenar kommer från Sonia Rykiel och den fluffiga från Kamelo, ett märke som jag gillar otroligt mycket.

I veckan och kanske redan imorgon skall Nicoles nya säng hämtas för nu är det dags att hon får den efterlängtade 1,60 sängen som hon så gärna vill ha och så skall gardiner sättas upp för att skapa en mer ombonat känsla.

Imorgon är det åter dags för lite jobb och måste nog erkänna att jag hade nog gärna njutit av en extra dag med filmer och tända ljus =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *