Blommiga nyheter från Sinaya …

Efter jobb, brunch, lite mer jobb och promenad med Knut gick jag hem och njöt av det vackra vädret från balkongen samtidigt som jag även uppdaterade webshopen med ytterligare ett par vårnyheter, den här gången lite blommiga sådana för blommor och fåglar är en av de stora sommartrenderna denna vår/sommar 2017.

Hur söt är inte den på bilden nedan? Märket är Sinaya och finns så klart hos www.lavendettaclothing.se liksom mina denim från Miss Me Jeans där de sista vi har kostar nu 999:-

IMG_8067

Den andra blusen jag tog en selfie på är också från Sinaya och knyts vid sidan och är också somrigt ljuvlig …

IMG_8052

Vid 1830 gick jag sedan till en väninna som gav mig en fantastisk ansiktsbehandling för att rensa upp huden lite med härliga syror som verkligen ger huden lyster. Bara älskar det <3

Och så här har jag det när jag jobbar =)

IMG_8078

Önskar dig avslutningsvis en trevlig kväll <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *