Att bjuda mor på födelsedagsbrunch ….

Igår var det mammas födelsedag så självklart bjöd Nicole och jag henne på brunch i stan denna söndag förmiddag.

Nicole ringde mig medan hon var på väg då hon var hos sin pappa med familj igår. Då jag var på jobbet och röjde lite på lagret sedan 8 sa jag att jag var klädd i myskläder vilket upprörde min dotter.

Lilla fröken, nu byter du om till jeans för jag har klätt mig fint och vi skall fira din mamma så du kan inte komma i myskläder. Byter du inte om tar jag bara ditt kort och så får du sitta vid ett annat bord”

Försökte mig på några invändningar om att jag hade gått upp ett par kg och jeansen inte passade men de godkändes inte så hade turen att ha ett par gamla Please Jeans på jobbet som jag bytte om till för att göra min dotter nöjd =)

Vi mötte upp mor och så satte vi oss där vi fann ett ledigt bord.

IMG_7993

Hemsk belysning från lamporna …

IMG_7995

Vi skickade några meddelande och dessa till syrran i Italien och så åt vi oss mätta …

Tråkigt att alla borden var mer eller mindre reserverade så det gäller helt enkelt att i framtiden göra detsamma om man vill ha ett bord säkrat vid något annat tillfälle.

IMG_7998

Efter att ha umgåtts en stund så gick jag tillbaka till jobbet, Nicole mötte upp en kompis och mor gick hem med sina presenter.

Jag bytte snabbt om till mina Juicy Couture mysbyxor och röjde lite bland alla tomma lådor i ett försök att skapa någon slags ordning…

IMG_8005

Då jag dock redan hade jobbat 8-11 så kände jag inte mer för att gömma mig på lagret denna soliga dag så har precis kommit hem och skall sätta mig på balkongen med en kopp kaffe i solen med mina små djur som älskar att ligga där i solen <3

Inte varmt men en skön vårdag som dock många lär inte ens uppmärksamma då sorgen över vad de har varit med om och/eller sett överskuggar insikten om det vackra vädret … Mina tankar till er alla som berörs av det som har hänt på nära håll <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *