Att älska måndagar …

När majoriteten av befolkningen av någon hyser någon slags negativ känsla för måndagar så är jag den som älskar denna dag av den enkla anledningen till att jag styr denna dag mina tider och är ej fast i butiken =)

Gick en promenad med Knut och en vän vid Pickesjön, svarade på några mail, åt en god sallad och efter att ha gått och handlat lite har jag bara njutit av denna sköna dag genom bland annat starta den orienteringskursen i KBT som jag anmälde mig på och skall nu läsa för att bland annat minnas lite redan inlärd kunskap från mina universitetsstudier men även för att lära mig något nytt gällande KBT där beteendet är till skillnad med vad vi förknippar ordet med något man gör, allt man tänker och allt man känner.

Kaffe, en katt i famnen och datorn för att både se videoföreläsningar samt textföreläsningar på varje enskild del som tas upp inom detta och i slutet kommer frågor som man skall besvara inom 30 minuter. Fick godkänd på första så tänkte hinna med föreläsning nr 2 innan dagen är slut …

IMG_9320

Måste erkänna att jag är något förvånad över att inget tekniskt strilade och att jag kunde se och läsa det jag skall …

IMG_9332

Och medan jag har suttit och lyssnat samt läst så har mina små fyrbenta njutit på balkongen när solen var på …

IMG_9295

… för att sedan busa inomhus då de har verkligen funnit varandra i leken <3

IMG_9322

Idag myser jag i Juicy mysbyxor och denna skööööna trendiga tröja från Love Moschino. Trendig då blommor, fåglar och getingar som förknippas med vår/sommar är en av säsongens mönster … Mamma uppmärksammade mig att det är en geting på min tröja och med det kommer en påminnelse till mig att det är dags för mig att kontakta vårdcentralen och be de lära mig och kanske även Nicole hur man tar de där berömda sprutorna som jag måste ha med mig överallt ifall ngn liten rackare skulle sticka mig.

Fick nämligen en allergisk reaktion med en arm som växte till det tredubbla i slutet på förra sommaren när en stack mig och efter prover konstaterade man att jag är helt enkelt allergisk och att konsekvensen är just att jag skall alltid ha med mig en spruta och 2 typer av tabletter … SUCK!

IMG_9324

En sköterska sa till mig att det är viktigt att Nicole lär sig också för blir jag stucken och får en chock är det inte säkert att jag kan göra det på mig själv.

Någon som är i samma båt och vet lite mer gällande det här? Måste säga att det känns otroligt märkligt att jag skall ha med mig en medicinsk kit så fort jag går någonstans oavsett om det är på jobbet eller ute för att rasta Knut.

Att behöva ta med sig en medicinsk utrustning av denna typ kräver helt enkelt denna lilla sjuksköterskeväska =)

Nu är klockan 1730 och skall städa lite innan Knut och jag skall ut på en liten promenad i detta fantastiska väder <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *