Redo för utförsäljning i Sigtuna?

Som du kanske minns så skall jag och min väninna Mikaela öppna upp dörrarna till hennes varulager i Sigtuna på söndag mellan 16-18.

Dit skall jag ha med mig  framförallt en massa härliga plagg från förra sommaren som är aktuella även i år men då nyheter kommer så måste plats göras.

TEeB_kD9

Vi hoppas att flera kommer för Mikkan och jag kommer att ha plagg från 199:- uppåt och självklart kommer jag även att ta med mig några av vårens/sommarens t-shirts så att några nyheter finns också på plats om du vill känna, prova och kanske köpa.

Ta med dig väninnan, mamman, dottern eller vem du vill bara du snällt mailar dig/er till contact@mikkas.com så att vi vet hur många som kommer till oss ca.

Här kommer information om när / var <3

Datum: söndagen 2/4    Plats: Stora Brännbovägen 15 i Sigtuna Tid: 16-18

Då vi inte annonserar eller dylikt så är vi självklart extra tacksamma om du vill sprida lite till vänner och bekanta som bor i närheten och som känner för en söndagsutflykt, mun och mun metoden är alltid den mest givande nämligen så tack i förhand <3

Från La Vendetta Clothing tar jag även med mig enstaka jeans från märken som MIss Me Jeans, Please Jeans och Sexy Woman Jeans som kommer att säljas ut för endast 599:-!!!

Och kan du inte komma så hittar du en massa härliga plagg på rean mellan 30-70% just HÄR.

Här kommer exempel på underbara överdelar som du finner i vår märkesrea som detta linne från Fira

IMG_6972

Eller denna blus från samma märke som du finner HÄR <3

IMG_6960

Blusen nedan finns HÄR för endast 599:-

IMG_7049

IMG_6986

Nu skall jag ta hand om butiken och be för att det underbara vädret vi hade häromdagen återvänder …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *