Att bränna kcal i badkaret …

Vissa artiklar läser man med lite mer med intresse än många andra och denna som min väninna Mikaela skickade en länk på fångade min nyfikenhet.

Hon vet hur glad jag var över möjligheten att välja badkar som tillval när vi flyttade in i vår nybyggda lägenhet för strax över 1 år sedan och sedan dess har både Nicole och jag badat dagligen.

Min dotter har gått ner i vikt och jag har förutom några enstaka perioder (som denna) hållit mig på en stabil sådan. Nu förstår jag vad Nicole har gjort som inte jag har: hon ligger i badkaret länge medan jag i 5 minuter max.

Det är nämligen så att en studie visar/tyder på att de som badar en timma i badkar bränner lika många kcal som en pw på 30 minuter.

Läs artikeln HÄR <3

IMG_0533-980x653

Min nya rutin kommer helt enkelt att innebära längre ”pass” i badkaret med bok och tända ljus så att träningstimman känns lite extra behaglig … Har helt enkelt funnit en träningsform som jag aldrig kommer att tröttna på =)

 

2 thoughts on “Att bränna kcal i badkaret …

  1. Tack för inlägg och länk, precis vad jag behöver!
    Du skriver så härliga och läsvärda saker, ofta med mycket arbete bakom. Just ja, skulle ju gå tillbaka i din blogg och läsa om O J Simpson, det gör jag nu :)
    Kram från Skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *