Great Lengths & Multi Sonic …

Jag har under många år gjort extensions och tycker nog att jag är någorlunda kunnig gällande vad jag förväntar mig  av ett hår för självklart har jag liksom många andra rakat även ut för vissa besvikelser över kvalitén och hållbarheten. Lägger man som kund några tusen på att göra extensions då skall håret motsvara det som lovas.

När min vän Fazli berättade att han har på sin salong en maskin (ny för mig) för insättning av extensions från italienska märket Great Lengths (som anses vara det bästa på marknaden) som sätter 5 extensions åt gången så bestämde vi tid å att jag kunde testa detta speciellt med tanke på att den norska agenten för norden var på plats för att ha en kortare demonstration med denna fantastiska verktyg som sparar tid och som gör att de platta fästen inte ens känns i håret.

Fazli redo för kvällens uppdrag och så var jag i min stol med en kaffe i handen.

DSCN8185

Självklart några före bilder, me naturell =)

IMG_7313

IMG_7314

Och efter före bilderna så var det dags för insättningen av ca 180 extensions i 4 helt underbara nyanser och just dessa kallas för Great Lenghts Rolls Royce.

DSCN8184

DSCN8186

När jag fick i dessa extensions kände jag tydligt att jag ej behöver tänka på att några fästen syns om jag vill sätta upp håret eller ändra lite på frisyren för dessa syns verkligen inte och vill du se detta live kom in till butiken så får du se själv vad jag menar, bara att fråga mig =)

IMG_7323

IMG_7331

Och är du nyfiken på resultatet så kommer detta här nedan <3

QLUF1507

Vi bestämde för att låta håret vara lite längre nu till en början för har haft en kortare längd (för att vara jag) ett tag och som de flesta vet så är det så att variation förnöjer speciellt med tanke på att det bara är att klippa till det när/om jag tröttnar på de längre längderna.

IMG_7353

Frågade Fazli om vi kan ha en instagram tävling så följ mig på @michelacastellari så missar du den inte när jag lägger ut den om några dagar och har du frågor kring håret och vill boka en konsultation så finner du Fazlis hemsida HÄR.

Nu skall jag vara uppe en liten liten stund till för att sedan njuta av en god natts sömn <3

Imorgon är butiken öppen 11-18 och en massa härliga vårnyheter finns nu i både butik och webshop.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *