Bologna om 2 veckor …

Igår kväll bokade jag 3 dagar i Bologna, för att komma hem till Bologna, träffa och umgås med min syster och syskonbarn och andas in den miljön som födde mig.

Läääängtar efter språket, smaker, musik, människor, piazzor, butiker och allt det som har varit ”casa” i 20 år.

Frågade Nicole om det är ok att jag åker själv den här gången då vi kanske åker ner tillsammans i juli och hon förstod mig så skönt för jag brottas med det där ”dåliga samvetet” när jag åker någonstans utan henne.

DSC_00871-980x653

DSC_00772-682x1024

Förutom att umgås och njuta av det italienska ”dolce vita” skall jag faktiskt även jobba då jag har ett projekt som jag jobbar på och som skall sysselsätta mig halvtid så att jag får möjligheten att göra något annat än att vara i butiken, något jag nu har gjort tillräckligt länge och som jag nu vill göra bara halvtid.

Glad för att ha bokat att komma iväg några dagar redan om ett par veckor <3

4 thoughts on “Bologna om 2 veckor …

  1. Superroligt att du gör slag i saken !! :)
    brukar vara lättare med förändring och uppfylla små mål och delmål genom att ta ”första” stegen dit ? :)

    Blir spännande att höra mer om det halvtida jobbet senare i bloggen :)

  2. Snälla J, kan du sluta med kommentarer om snygga, stora tuttar och snyggkommenterarer där endast kropp och bröst finns. Eftersom du själv verkar ha barn känns dessa kommenterar lite sliskiga och Michaela verkar inte intresserad av dig och hon verkar ha en en man ändå. Man tröttnar på dina sexistiska kommentarer efter ett tag även om du är en snäll kille.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *