En fantastisk insamling och initiativ av Johanna …

Det var på Johannas dotter, Lisa Marie, studentfest (i början på förra sommaren) jag mötte Annica och Kristian för första gången och ni är nog många som har följt Annicas kamp mot cancern genom hennes  egna skrivna inlägg i Johannas blogg.

Förutom familjens emotionella kämpade påverkar sjukdomen även ekonomin då Kristian tar ledigt för att vara tillsammans med Annica under alla de behandlingar som hennes kropp tvingas genomgå.

IMG_3873

Nu har min väninna Johanna startat en fantastisk insamling med målet att se till att Annica, hennes man Kristian och deras barn kan få möjligheten att åka iväg på en skön semester för att försöka fokusera på något annat än den hemska sjukdomen som självklart finns där oavsett men en resa som kan åtminstone ge familjen möjligheten att prata om något roligt som komma skall samt ge de möjligheten att umgås i en miljö som inte påminner de om sjukdomen.

Läs inlägget om insamligen HÄR,  självklart har jag swishat och så även några vänner som har skrivit att de har.

Swish: (Kristian)  070-334 89 75 Märk ”resa” så går pengarna till det konto som är avsett till detta.

Fantastiskt att så många människor hjälper till med ett bidrag och tror att förutom resan i sig känner Annica med familj en otrolig värme för den engagemang som människor de inte känner har visat.

En fantastisk initiativ av Johanna och ser fram emot att höra vart de väljer att åka <3

 

2 thoughts on “En fantastisk insamling och initiativ av Johanna …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *