Att matcha sin partner i klädseln …

Om du har en partner brukar ni tänka på att matcha varandra när ni går ut tillsammans?

Det finns ett japanskt par som varit gifta i 37 år som dagligen ser till att ha någon gemensam detalj i sina outfit oavsett om det handlar om färg, print eller annat.

Låter några bilder tala för sig och visa hur välplanerade deras inköp måste vara <3

07_MGZOOM

05_MGZOOM

03_MGZOOM

Självklart har de instagram där de heter @Bonpon511 ifall du vill följa detta par som nog är nöjda med att deras intresse i matchande klädsel följs av människor över hela världen …

Trevlig kväll <3

2 thoughts on “Att matcha sin partner i klädseln …

  1. Nog för jag tycker det kan vara lite halvfestligt att matcha någon gång ibland men hade nog tyckt det varit lite jobbigt.
    Mest jobbigt hade nog min sambo tyckt att det hade varit. (Har världens mest ointresserade karl när det kommer till kläder.) Han reagerar knappt på om det är söndrigt eller rent medens jag är på snudd till pedant. Där krockar vi ibland med åsikter. Sålänge det är helt och rent så bryr jag mig inte direkt vad han har på sig. Jag får också ha på mig vad jag vill men ibland är jag visst en hård rockare och nästa en flummig hippie enligt killen. (Bjuder på det) Han hade sällan velat matcha mig men måste medje att detta paret var lite sött.

    1. Misstänker Linnéa att det inte är många män eller kvinnor som kanske vill matcha sin partner till den ytterligheten som dessa två gör men tyckte att det var lite gulligt att de har gjort det till en liten grej och att flera följer de pga. detta … Riktigt söta är de =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *