AW och Cosmopolitan …

Haft en mysig dag på jobbet med härliga kunder som dessa två underbara väninnor som köpte sig samma outfit som de tog på sig på direkten med motiveringen ”vi har kommit till den åldern då sådant här inte längre känns pinsamt” och visst är detta en av de många fördelar att inte längre vara 20?

IMG_5678

De köpte sig var sin tisha av de nyinkomna från Karl Lagerfeld som de kombinerade med dessa läckra svart/gråa denim från One Teaspoon som jag själv hade på mig idag och som även Tania köpte.

(Endast kortbetalning fungerar som betalningsalternativ i webshopen i ett par dagar)

Dagens denim helt enkelt <3

Tania frågade mig om jag ville gå ut och äta efter jobbet och då Nicole skulle vara med vänner ringde jag och frågade henne om det var ok: ”Mamma, vad bra att du går ut, du behöver det” löd hennes ord vilka fick mig att inse ännu mer hon har nog rätt. Tvättade håret, tog ett bad och så mötte jag upp Tania för att gå till Viskans Vinbar där vi hade bokat bord.

IMG_5685

IMG_5687

Under kvällens gång blev vi några fler men vid 23 var det dags för mig att gå hem till min lilla famiglia trots att Nicole ringde och tyckte att jag skulle stanna kvar för att inte vara den tråkiga i sällskapet =)  Kan bara konstatera att hon är i den åldern då hon vill vara själv, chatta med sina vänner, lyssna på musik och vara den tonåring som hon är <3

Snart är det dock dags att lägga mig för har en liten katt som har väckt mig kl. 5 i några dagar nu så är rätt så trött och hoppas på att få sova åtminstone till 7 en söndag morgon …

Godnatt <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *