Att fota ursnygga stövlar i kylan …

Det var med en viss ansträngning som jag lämnade hemmets sköna värme för att gå till butiken där jag skulle möta upp Karolina och fota de alldeles nyinkomna overknees stövlar från Af Klingberg som kom häromdagen.

Då det var grått och faktiskt rätt så tråkigt kyligt så får det bli tillfälliga bilder tills solen tittar fram lite och ger oss möjligheten att fota så som vi önskar.

Karolina som är en stövel älskare tyckte att dessa var de skönaste hon någonsin har provat vilket bara tyder på att de har lyckats med sitt ändamål: att ta fram skor och stövlar som har en speciell sula som ger extra comfort   till foten utan att behöva kompromissa på klacken, den kvinnlig designen, mm.

En svart sådan är självklart alltid snygg men dessa gråa är helt fantastiska. Den perfekta gråa nyansen …

IMG_9008

juliagrey1

Jag satte mig typ på marken för att ta korten och frös en massa.

IMG_8997

Tycker att de är så snygga i både svart och grått och då jag har väntat in dess för att köpa mig ett par så sitter jag här fortfarande och funderar på vilken färg jag skall unna mig de på? Gråa eller svarta? Tänk dig hur snygga de är även till denim shorts (till dig som kan =) eller till en ljuvlig sommarklänning.

Både stövlarna och de vackra pumpsen är vårnyheter som vi redan nu älskar men  nu är jag så trött att jag snart somnar oavsett vad. Lilla Molly har väckt mig vid 5 i flera morgnar så skall nog somna till en film under täcket denna gråa söndag eftermiddag <3

Och även om jag repeterar samma sak så glöm inte att det är endast kortbetalning som gäller ett par dagar framåt.

Naatti =)

 

 

3 thoughts on “Att fota ursnygga stövlar i kylan …

 1. Önskar jag kunde gå med höga klackar så snyggt, men jag har provat och jag ser ut som Sally den gamla svenska serien hon som är bibliotekarie ( googla isåfall ) , tack å lov har dottern inte arv detta av mig, hon är så snygg i högklackat även om hon tom är längre än mig 1,74 men bär upp så snyggt och självsäkert låter jag avundsjuk? hahaha jag är jätteavundsjuk faktiskt, och nää det går inte att lära sig, absolut inte jag kan banne mig inte ens gå träskor haha inte för att jag har några …men jag bara vet det

  https://www.youtube.com/watch?v=ygSY1I2ZILs

  1. Skall definitivt googla men skulle även gissa att du kanske överdriver lite bilden om dig själv? =)
   Dessa klackar är inte så höga och då det inte är en high heels men en stövel så står du väldigt stadigt =) men ibland vet man bara att man känner obekväm i något som man kanske inte är van att ha på sig vilket även är väldigt ”normalt”.
   Jag kan inte påstå att jag går ofta i klassiska high heels (bara något människor tror) men varje år lovar jag mig själv att börja vara lite mer dressad, köper några och så har jag de som inredningsdetalj hemma istället.
   Dessa stövlar är dock något helt annat så skall nog ”investera” i ett par då man även kan vika ner de … måste bara bestämma färg först =) Kram <3

 2. haha nä ingen överdriven haha tom dottern sa nej mamma du ska inte gå i klackar , å nu är jag inte lika sally så men mera gångstilen i höga klackar hahaha jag tycker dom grå är supersnygga ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *