Har du någonsin velat bara ”gå”?

Minns ni när ni var små, kanske arga på era föräldrar eller syskon och bara ville packa ihop en ryggsäck för att lämna hemmet så att de kunde få känna sig oroliga och sakna dig?

Vissa av oss/er kanske gick ut genom dörren för att stanna i trädgården innan vi  åter gick genom dörren då vi ändå inte visste vart vi skulle annars ta vägen.

Har ni någonsin som vuxen åter upplevt känslan om att vilja packa den där ryggsäcken och bara lämna allt?

Vart hade du velat åka? Vad hade du gjort?

Själv gick hemifrån men bara till det ställe där jag brukar vara =)

IMG_5665

Butiken är öppen 10-15 och till er som vill beställa något i webshopen så går det för tillfället att endast välja betalningsalternativ kortbetalning men på måndag borde allt vara ”normalt” igen <3

Trevlig lördag <3

4 thoughts on “Har du någonsin velat bara ”gå”?

  1. Snyggt med ett par pumps o jeans nice style michela alltid lika stilig. Hoppas du har en mysigt helg kram

  2. Ibland räckte att gå en runda i kvarteter och hem igen. När jag hade tagit mitt körkort kunde jag ibland bara köra en helt random runda, lyssna på musik, sjunga med och kolla omgivningarna. Som en ny människa när man kom hem.

    1. Tror just att även vi vuxna vill ibland rymma från alla måsten, allt som kanske inte riktigt lever upp till de förväntningar vi hade som små och från allt de som kanske får oss att inse att ”det blev inte riktigt som vi trodde”. Om en runda kring kvarteren hjälper så är det fantastiskt för just lite syre och lite ”komma ifrån” om så för stunden är nog något man behöver göra.
      Jag älskade mina promenader som jag alltid tog när jag hade bil och just för att komma ut lite behöver jag nog införskaffa bil igen för får mycket mindre motion nu utan bil än då =) Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *