Tävla om två biljetter till den efterlängtade MåBra kväll i Borås …

I samarbete med MåBra.

Om Du som mig känner att du behöver komma ut från ditt ide och inspireras lite extra av livet så är denna tävling den alldeles rätta för dig och mig då jag får här i bloggen möjligheten att lotta ut 2 biljetter (till vinnaren och en väninna/vän) till en MåBra kväll den 28 mars här i Borås.

mabra-kvall

Vi kommer att bli boostade av  fantastiska Mia Törnblom och Leila Söderholm som är kvällens mest kända föreläsare.

Mia Törnblom var jag och lyssnade på för flera år sedan och den kvinna kan konsten att boosta med sin självdistans, sina erfarenheter och kunskaper.

Ma¦èBra0003-700x468

 Förutom föreläsningar kommer kvällen att bjuda på mingel, lite mat och lyxiga goodiebags!

Ta nu chansen att möta upp våren med lite extra energi och med den inspiration som vi alla behöver samtidigt som du bryter vardagen med något annat för just kvällen.

Mer information om kvällen finner du HÄR och på hemsidan kan du även boka biljetter ifall du inte skulle vara vinnaren <3

Vinsten är 2 biljetter till denna fantastiska inspirerande kväll och för att tävla skall Du:

– kommentera med ditt namn och med en kort motivering till varför just Du skulle vilja vinna <3

Tävlingen pågår fram till måndag kväll kl. 20.

Lycka till och dela gärna inlägget till din facebook sida …

Tävlingen är i samarbete med MåBra.

23 thoughts on “Tävla om två biljetter till den efterlängtade MåBra kväll i Borås …

 1. Vilken bra vinst!
  Jag och min väninna Annika skulle behöva bli boostade med något för oss själva då vi är mamma ”lediga” och tiden för att göra något eget finns knappast!
  Hoppas hoppas på vinst!
  Tack för en trevlig tävling och blogg!

 2. Hej!det skulle vara toppen att vinna dessatvå biljetter, jag skulle behöva lite ny inspiration efter en vinter i den grå vardagen på både det fysiska och psykiska planet. När stora dottern erbjuder sig att passa lillasyster för att jag ska komma ut och träna bort mina volanger, nog för att det är trendigt i år, för att hon önskar sig en hälsosammare mamma som inte är så trött jämt, du hör ju, inspiration är vad jag behöver.

 3. Oj vilken trevlig tävling, det skulle sitta fint att få boosta sig lite nu när snart våren är här
  jag är väldigt dålig på det.
  Jag skulle ta med min dotter hon behöver det efter lite tråkigheter som har hänt henne och hennes familj.
  Ha en bra dag michela kram

 4. Jag önskar vinna då jag hade bjudit min mor på kvällen.
  Så sällan vi träffas och en mor och dotter kväll med inspiration hade jag önskat ge henne.
  Trevlig helg Mikaela!

 5. Skulle så gärna vilja ta med min dotter på något trevligt och här får man ju allt i en goodibag.
  Jag 62 och min dotter 42 är aldrig ute tillsammans vi skulle behöva detta. Hon behöver helt enkelt få lite tid för sig själv ett litet andrum i vardagen.
  Håller alla tummar och väntar med spänning på svar.
  Ha en skön helg !

 6. Michela, jag har sett Mia och hon är helt fantastisk men vill så gärna se henne igen och skulle då bjuda min väninna Ulle på en helkväll för det är hon verkligen värd. Trevlig kväll Michela och hälsa djuren!

 7. Skulle så gärna vilja bjuda med min vännina på något roligt, då hon så sorgligt nog precis fått diagnosen cancer. Hon mår så himla dåligt över detta och kan behöva all boost hon kan få. Vore så roligt att få överraska henne med detta.
  Kram Elin

 8. Jag skulle ta med mig min mamma faktiskt för hon fyller år i mars och kvällen skulle vara den perfekta presenten till henne!

 9. Godkväll Michela!
  Vilken underbar tävling för oss som bor i Borås!
  Jag önskar vinna av den enkla anledningen att jag som många andra behöver boostas med lite pepp och må bra känsla efter denna långa vinter.
  Önskar dig och familjen en trevlig helg!

 10. Att motivera och inspirera människor ligger mig varmt om hjärtat och få chans till en kväll fylld av ny energi och ny kunskap är inget jag vill gå miste om, dels för min egen skull men också för att jag vill sprida kvällen vidare.

 11. Jag har gjort en svår resa i livet och har nog en del gemensamt med duktiga Mia som alltid har varit en inspiration för min del. Hade önskat få se henne ”live” då jag har hört att hennes föreläsningar påverkar otroligt mycket!
  Kram!

 12. Om jag vinner ska jag bjuda med min bästis Pernilla för hon är en sann vän och sååååååå himla värd att må bra <3

 13. Underbart med en tävling i Borås! Jag skulle vilja vinna så jag kan ta med min syrra. Boosta hennes självförtroende lite då hon tror att hon är den ”eviga singeln”. Få henne att skratta och skämmas bort lite är vad hon behöver.

 14. Detta önskar jag att vinna!!! Behöver verkligen en boost efter många jobbiga händelser på kort tid. Mia är fantastisk och genom hennes kloka ord har jag jobbat upp mig själv och kommit framåt imånga lägen. Håller ytummarna! !!! Tack för tävlingen ♡♡♡♡

 15. Jag tar med min väninna Gabriella.
  Vi behöver en nystart i livet båda två.
  Jag har varit arbetslös ett tag men nu äntligen fått jobb. Något som vi kunde fira.

 16. Så kul med en upplevelse som vinst Michela!
  Om jag vinner tar jag med mig min mormor för hon är beviset på att man har energi även när man blir äldre och att man är alltid ung i själen.
  Tack för tävlingen!

 17. I drygt ett år har jag jobbat med de ensamkommande, ett fantastiskt jobb som ger mycket men det tar också. Svårt att sätta gränser när människor befinner sig i en sådan fruktansvärd situation och när jag kommer hem är jag ofta trött när jag möter min 18-åriga dotter. Jag behöver fyllas på med energi och det skulle var så roligt att få ta med min underbara dotter på detta.

 18. Efter ett jobbigt höst med viktproblem,sjukdomar,arbetslöshet behöver jag piggas och peppas upp.Tar med min kompis AnnSofi.

 19. Jag önskar vinna denna kväll för har varit sjukskriven i tre månader och att boostas med en utekväll med inspirerande föreläsningar är precis vad jag behöver.
  Håller tummarna!

 20. Jag skulle vilja bjuda med mig min fina vän Marie. Hon är en så fantastisk mamma till sina barn och det skulle vara fantastiskt att bjuda med henne på en kväll när hon kan få fokusera på sig själv o få ny energi o inspiration.

 21. Jag och maken behöver bli rejält boostade!! Vi går båda runt som trötta zombies, jag för allt jobb och övertid just nu och maken för att han kommit igång att arbeta efter sjukskrivning. Nu går han snart upp på 75% och han älskar all form av må bra inspiration och så gör även jag så detta hade verkligen varit en helt fantastisk möjlighet! Jag håller tummarna för fullt!

 22. Åh vilken härlig tävling, och vilket fint pris.
  Såklart man vill ha energi, pepp och inspiration inför våren och sommaren. Så många måsten och stress runtomkring så det är lätt att man glömmer bort sig själv, en helkväll med fantastiska människor skulle göra mig gott ändå in i själen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *