Att planera väggar och lite inredning …

Ikväll efter jobbet har jag suttit med min väninna Ulrica och planerat vad jag vill ha på väggarna i mitt rum och i hallen då tapeterna där blev inte som jag hade tänkt mig (ingen röd tråd med övriga väggar) medan guldet på väggarna i mitt sovrum skall bort för nyanserna skär sig med den vackra gavel på min säng. Lite för mycket guld helt enkelt vilket jag aldrig trodde att jag skulle tycka =)

Tre väggar skall målas till vita och fondväggen skall bytas ut till en mildare och ljusare så att gaveln kommer fram mer.

Både Nicole och jag har även funderat på heltäckningsmatta i sovrummen för hur skönt vore det inte att lägga ner fötterna på något mjukt och någorlunda varm när man går upp efter en god natts sömn? Ulrica visade mig bilder på även ett alternativt till heltäckningsmatta som lyxiga hotellrum även använder sig av.

Först dock mitt sovrum så letade lite efter inspirationsbilder där just samma sänggavel som jag har finns i rummet.

grand-deluxerum_gorvalnsslott_rum2_1-1000x667

Guld, vitt och rosa/lila tilltalar mig då jag aldrig har haft rosa i mitt sovrum …

gorvalnsslott_rum14_2-1000x667

Gillar <3

IMG_5386

Bilderna är hämtade från boutiquehotellet Gorvalnslott som just har en hel del inredning från märket Kamelo och deras rum är verkligen en inspiration <3

Alltid trevligt att tänka och planera med någon som kan konsten att få ihop de där pusselbitarna så att färger och stilar smälter samman.

Nicole har legat under tiden och pluggat inför morgondagens prov och nu är det läggdags här hemma.

Imorgon är det fredag och längtar efter en mysig helg <3

 

3 thoughts on “Att planera väggar och lite inredning …

 1. Det är ju jättemysigt med heltäckningsmatta men spontant tänker jag på din katt, hon kommer tycka det är grymt att vässa klor på den. Det är inte så kul om den repas upp och blir förstörd. Det är heller inte så trevligt om hon skulle råka kissa på den (textilier och kattpiss är ingen höjdare).
  Det är sådana praktiska detaljer som gör att jag, i egenskap av kattägare själv, tänker både en och två gånger först. Nu vet jag inte om din katt fäller så mkt, mina gör det bara en gång om året men då fäller de rejält. Inte heller så kul på mattan.
  Så nej, jag hade nog skrotat idén om en matta.

  1. Har också tänkt på att jag har djur men tänkte att mattan skulle vara endast i sovrummen och Molly ligger i sängen när vi sover annars har hon hittat sin egen sovplats på toaletten i en låda =)
   Knut fäller inte så där har jag tur för visste inte att pomeranian hundar är allergivänliga …
   Lovar att fundera en extra gång <3
   Kram...

 2. Är helnöjd med min heltäckningsmatta i sovrummet, men visst får man tänka sej för angående fläckar. Inget mer tedrickande i sovrummet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *