Tankar om framtiden …

Det är nog första morgonen på närmare en vecka som jag har vaknat utan att känna mig helt tom på energi & livsglädje för skall villigt erkänna att jag har  verkligen känt att jag var på väg att gå in i väggen med allt vad det där uttrycket innebär för var och en som drabbas av det hemska tillståndet då man bara känner att ”inget spelar roll”.

En slags medelålderskris kanske också på det där man ifrågasätter var man är, var man vill vara, var man borde vara i livet.

IMG_5224

Är du nöjd med ditt liv så är jag glad för din skull, där är inte jag riktigt än förutom några dagar då ”bubblan” jag ibland/ofta försöker vara i lyckas med sitt syfte.

I mitt fall var det en ”jäkla pall” som jag sitter på i butiken som utlöste min ”nedstämdhet” då den gick sönder för nu sitter jag på en söndrig pall på raka till allt trots att jag är 45 år och har en gedingen utbildning.

När min väninna Linda ringde igår berättade jag om detta och då skrattade hon ”har din kompis gått sönder?” för ja, sorgligt nog är den min låtsas kollega. Att känna sig som en fågel i en bur är hemskt och nu är det dags för lite annat vid sidan av men VAD? =)

Som de få vänner jag umgås med säger ”du behöver stimulation”! EXAKT!

Sedan några månader tillbaka har tankarna gått om att öppna agentur och sälja kläder till etablerade butiker för många som är i branschen är där eniga ”Det är det du skall göra” … Med min italienska bakgrund och min näsa för att leta fram märken som kanske inte säljs i var och varannan butik så har jag där en möjlighet som många saknar.

Min syster jobbar med det i Italien och kan hjälpa mig med det roliga om att hitta de rätta brands samtidigt som andra med stora agenturer skulle gärna dela med sig av sin nätverk … Jag har alltså en försprång gällande mycket och jag behöver en nytändning i livet, något som känns extra kul och som inte ”låser mig” fast till en plats dagligen.

En väninna går i samma tankar så det vore roligt att samarbeta tillsammans även på det planet då vi pratar ofta om olika märken när vi väl träffas.

Jobba i butik 3 dagar i veckan och med agentur övriga 3. Men så vill jag även jobba med beteendevetenskap, tänka, analysera, hjälpa och känna att jag gör en skillnad. Många funderingar under alla dessa extensions helt enkelt =)

Nästa vecka skall jag bjuda en ”gammal” kollega på ett glas vin ute på stan och be honom hjälpa mig med att få ihop ett snyggt CV så att en står klar ifall jag hittar något jobb 2-3 dagar i veckan som gör att jag får möjligheten att använda hjärnan lite … Behöver det för har stagnerat lite/mycket och behöver hitta tillbaka till det roliga som livet kan faktiskt vara.

Min väninna Tania skrev precis på facebook att jag skall komma hem till henne imorgon innan vi tillsammans skall gå på vår första lektion i balett så att jag kan bli extra deppig av synen på hennes nya hem, en av Borås lyxigaste husen.

Älskar när mina väninnor har samma humor och kan konsten att driva med en på ett subtilt sätt =) Därför de är mina vänner <3

Nu mina läsare skall jag packa upp lite leveranser och lämna den där ”jäkla” pallen som nog har gjort min bakre del plattare efter 3 år sittande på den =)

Dagens outfit är denim på denim <3

IMG_5234

Vit långärmad tee och denim jacka från Oneteaspoon och Hudson Jeans i modellen Tally <3

 

 

 

 

9 thoughts on “Tankar om framtiden …

 1. Jag tror du är inne på helt rätt linje och har du fått tillbaka energin nu så kör på och det låter kul med agentur också och du har verkligen en näsa att hitta nya klädmärken även om det nu inte är för oss män haha men jag gillar det du hittar. Men ska du ha 3 jobb då hmmm det kanske kan bli lite väl mycket, affären, agentur och beteendevetande … hur länge håller det ? men gör det som du känner är riktigt för livet är kort och det går så otroligt fort …

  Kram G

  1. Får se lite hur det blir men butik/webshop skall finnas kvar men så något annat vid sidan om för att jag skall känna mig lite fri =)
   Tack för att du gillar kläderna George och nu när du har gift sig så har du någon att köpa vackra kläder till =)
   Kram

 2. Ta de lite lugnt åk på en weekend hörru de behöver du. Kan vara bra att bara komma bort några dagar. Kramar om

 3. Ja de låter ju super mysigt o trevligt… Ladda batterierna med lite med god mat o chill. Inte bara jobba igen som tackar en för de uran lyssna på kroppen. Krama om

 4. Hej där,
  tänk när jag läste ditt inlägg så var det precis som om jag själv skrivit det.
  Jobbar också ensam i butiken tisdag-lördag och kan hålla med om att det är förödande för hjärnan.
  Det har gjort mig riktigt låg och deppig, dessutom har jag också fått högt blodtryck. Det är en enorm inre stress att i dessa tider driva butik. Skitväder är det också, vilket inte piggar upp en direkt.
  Jag gjorde klart mitt cv redan i höstas, men man är ju inte 20 år längre, vilket dom flesta önskar.
  Själv tror jag att jag måste börja med yoga eller nåt för att kanske må lite bättre.
  Hoppas ni får kul på baletten ;-)
  Kram

  1. Visst är det befriande att höra att man inte är själv att känna sig lite nedstämd emellanåt även om man självklart inte är glad att andra mår dåligt …
   Lägg på webshop på butiken så har du lite extra stress =)
   För min del är det dags att göra något åt det för orkar inte längre den passiviteten som detta liv har blivit … Tar inte för mig av något längre men glad att ha baletten imorgon som ett roligt inslag i vardagen <3
   Ta hand om dig och anmäl dig på ngn kurs ... Tror dock inte att företag vill ha en 20 åring, olika åldrar är det bästa på en arbetsplats ...
   Kram

 5. Känner igen mej i dina tankar o känslor.
  Det är väl i denna ålder man har tid att tänka efter. När barnen var mindre var det ju så fullt upp. Har flera vänner som känner sej låsta vid sina jobb. Dessutom är februari värsta månaden tycker jag så det kanske blir bättre om ett par veckor.
  Hoppas allt ordnar sej<3

  1. Tror också att allt det här fokus på att man skall se det positiva i det hela gör att man ibland blir ännu mer nedstämd =)
   Ja, gissar att februari månad gör inte känslan om frihet lättare … förra året var jag iväg en vecka denna månad vilket jag tror underlättade.
   Skall komma ihåg det till nästa år =)
   Ja, allt ordnar sig till slut och ordnade det sig inte så var det inte slutet =) Älskar det talesättet <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *