Från dagens fotning …

Regn, regn och ännu mer regn och då är det inte så lätt att fota utomhusbilder på de där snygga nyheter som kom för några dagar sedan från One Teaspoon och efter att ha fotat några inomhus mot vit bakgrund så kände jag att de faller inte riktigt i min smak.

Tittar man runt i webshopar så har de flesta en neutral sådan för att plaggen skall synas bäst men trots den enkla och helt rimliga förklaring till det valet så tycker jag bara att kläderna blir mer livlösa när de fotas framför en livlös bakgrund.

Grindar, stränder, kaféer, gator, murar, you name it … Miljöbilder föredrar jag om jag får välja.

Innan sommaren kommer  lavendettaclothing.se att få en make over och ändra sitt utseende totalt till det som speglar mer mitt personliga smak om vad jag finner inbjudande.

Fina Amanda frös nog lite när vi lämnade den vita bakgrunden för att fota strax utanför med det dagsljuset som var då men som hon säger ”det sitter i huvudet” där vinden slog till … och i luften tillägger jag =)

unnamed

Bakom kameran stod Johnny på Kaneos Media idag då vår Karolina jobbar på vardagar medan Amanda som stod som model var ledig. En pussel att få ihop det och ibland blir jag antingen fotograf eller model för att ”få ihop det”.

Idag fotade jag en bild till insta istället med okammat hår som bara blev fluffigare av regnet =)

unnamed-1

Oavsett saknad av sol och värme, hur snygg är inte den läckra denim kjolen i modellen Junkyard med den minst lika coola denim jackan från samma brand? Stövlarna kommer från italienska El Vaquero och de har en ej synlig kilklack som gör att du känner dig mer klädd i de <3

Självklart provade jag också kjolen för vem vet, det kanske blir någon semester snart även för moi?

Både Amanda och jag har Diego Lounge Tee på oss till kjolen.

16806882_10154408121713660_3314782255350081412_n

Och så blev även min älskade jumpsuit, även den från One Teaspoon fotad för den är så SNYGG!

jum

Den är helt enkelt fantastik, faller snyggt och jag kommer att ha min så fort solen tittar fram, säger min då jag måste bara köpa en till mig själv <3

16831170_10154400259833660_5800330769767754917_n

Så har jag alltså sysselsätt mig denna måndag men imorgon blir det butiken igen 11-18 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *