Söndagskaos …

Nicole gapar att jag skall hämta Molly som jagar Knut och Knut då pensionären i hemmet vill vara lite ifred medan barnet vill leka. Ålderskrock på våra djur … Nu sitter hon och jamar utanför sovrummet där Nicole och Knut har stängt in sig och vill in men ingen av de verkar vara intresserad av att släppa in de …

För en stund sedan dock var detta lugnet före stormen =)

IMG_8612

IMG_8615

IMG_8617

Och stormen gick inte att fota då de sprang och jagade varandra lite för fort för att jag skulle hinna med …

Satt vid datorn och googlade på flygbiljetter till min älskade Bologna och hittade en tur/retur för under 2000:- vilket är en sensation så ikväll skall jag nog boka för längtar efter att umgås några dagar med syrran, mina syskonbarn och så har hennes nya ”vän” skrivit att han vill träffa mig vilket jag tycker är så gulligt skrivit och självklart vill jag träffa honom och välkomna honom till denna något märkliga famiglia <3

2 thoughts on “Söndagskaos …

  1. Hej

    Det låter som en aning action hos dej hihi Det var bra pris på resan, mysigt att du få umgås med syrran
    Ha en fortsatt spännande söndag
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *