Att skapa en förändring …

Om man är tonåring och vill dra sig en söndag morgon så är detta när inpå en omöjlighet a casa Castellari då Molly väcker oss tidigt så tog kudden och en pläd och la mig i soffan så att hon kunde komma och spinna och mysa utan att störa lilla fröken Nicole som behöver få sova som tonåringar bör =)

Själv var jag aldrig den som kunde sova till 10-11 på förmiddagarna, tvärtom har jag alltid varit morgonpigg (som barn, tonåring och vuxen) och ibland nog irriterande morgonpigg för alla som inte var det och som kunde höra hur jag hade gått ut med hunden, varit ute och sprungit och läst nyheter då klockan kanske bara var 9 en lördag eller söndag morgon. Det var tider då och måste hitta tillbaka till den där gnistan och den energin som handlar om ett enda ord: förändring.

Så lätt att skriva ner men så svårt att ta tag i. Man vet att man inte kan fortsätta på samma bana (oavsett om det handlar om en relation, jobb eller annat som påverkar en) men ibland vet man inte riktigt vad man skall göra. Det jag vet är att jag behöver bli stimulerad i min hjärna, något jag idag saknar att bli när jag själv sitter i en butik dag ut och dag in och därför har en slags ”nedstämdhet” tagit över mig och lett till att jag inte ens orkar leta efter fjärrkontrollen och har därför bara kunnat ha på kanal 3 i några dagar =)

Februari månad är kanske inte den heller som hjälper till med sina gråa dagar så nu är det viktigt att börja sätta ihop ett plan för att skapa den förändringen som jag helt klart behöver som handlar inte om att välja bort kläder då butik och webshop kommer att finnas kvar men att lägga till något nytt som är mer socialt för min del…

Igår satte jag på högt musik och dansade runt här hemma medan jag provade några av de vårnyheter som inkommit från Oneteaspoon och mungiporna gick upp till ett leende för klädterapi skall inte underskattas =)

En nagel gick av pga. min vilda dans men vad gör det? =) Sånt som händer när man lyssnar på en favoritmix HÄR

IMG_5085

Självklart dansade jag in där Nicole låg och snappade med sina vänner och hennes ord sa allt ”Mamma, du ÄR konstig” och så länge jag får vara konstig så känns det verkligen helt ok för då har jag fortfarande inte tappat allt helt =)

De coola shortsen från Oneteaspoon finner du HÄR och musiken är åter på medan höfterna rör på sig lite i både takt och otakt …

Castellari försöker =)

 

11 thoughts on “Att skapa en förändring …

 1. Du vet väl om att du måste reklammärka alla inlägg där du länkar till din butik? Det räcker INTE att det står i vänster eller högerspalten, VARJE inlägg skall märkas som reklam/samarbete. Du tjänar pengar på att folk klickar sig in i din webbshop och handlar där – därför måste dessa inlägg märkas ut. Du bör även gå bakåt i din historik och se till att alla inlägg som kopplas ihop med butiken märks upp som reklam/samarbete.

  1. Har förstått det då jag har sett att Wahlgren fått kritik för detta men har försökt kontakta Konsumentverket som dock inte riktigt svarade på min fråga så skall ringa de imorgon och kolla upp en sak. Om det stämmer skall jag självklart göra det men vill höra det själv för tycker att det är märkligt om man skall markera till den butiken där man jobbar och där man själv skriver att man gör … Som sagt imorgon skall jag ringa för sådana inlägg som är ren reklam för företag som betalat har jag markerat i början och i slutet så som man skall göra =) Tack för din omtanke och engagemang … Ha en trevlig söndag! Kram <3

 2. Vad är det som är märkligt? Du gör reklam för din butik och då måste det markeras som reklam? Det är väl självklart? Det tog mig ett bra tag innan jag förstod att du gjorde reklam för din egen butik första gången jag läste här, det skall inte råda några som helst tvivel om detta. Jag kan skicka in en anmälan till reklamombudsmannen så får vi se vad de säger!

  Tips: Markera även inläggen om Citylaser som reklam då det är ganska obvious att du får rabatt/gratis behandlingar mot reklamen du gör i bloggen.

  1. Du får självklart anmäla Anki men jag ringer till de imorgon och först efter det gör jag som de säger… Har läst det som konsumentverket har skrivit och enligt vad jag förstår så behöver jag inte markera men kan ha fel och svar på det får jag imorgon. Tro gör man i kyrkan mig veterligen så tänker inte spekulera själv men att ta reda på det med egna öron. Har fått liknande kommentar som din om ett hotel jag bloggade om och den gången tog jag mig tid att leta fram och lägga ut kvittot men det var första och sista gången för jag länkar till en hel del som jag inte får betalt för då jag livnär mig inte på bloggen, tyvärr skall jag väl erkänna =) Tror du att net-a-porter har skickat mig en ring bara för att jag länkade till de? =)

  2. Annonsen från City Laser (som en väninna äger) skulle jag ha tagit bort för 6 månader sedan men vet inte hur man gör så skall be ngn hjälpa mig =) Tack för att du påminde mig om den …

 3. Jösses va det finns folk till allt ;) … dom kan inte ha mycket att göra, om man måste anmäla och påpeka , reklam eller icke reklam… vem bryr sig?? alltid kul med tips ;)
  Trevlig Söndag Michela, ♥♥♥

  1. Det är ganska intressant hur jag sedan 3-4 veckor tillbaka ser just den här typen av kommentar dyka upp hos andra som bloggar och förstår att konsumentverket vill att man som läsare skall veta när man som bloggare får betalt för att länka och skriva om en produkt då texten är kanske inte så genuin och ärlig skriven om man får betalt för det. Som läsare skall man bli upplyst om detta vilket för mig är helt förståelig …
   Förstår dock inte varför man skall markera som reklam om man själv äger en verksamhet som man länkar till om man är tydlig att skriva att det är just ens egen eller varför man skulle markera som reklam om man skriver om sin vardag och sina intressen om man är anställd på det företaget som man jobbar på och dit man länkar.
   Skall ta reda på detta imorgon för självklart skall man följa regler.
   Då bloggen försörjer inte mig skriver jag och länkar till mycket utan att få betalt, gör det då det handlar om genuina tips och har jag fått betalt så har jag följt reglerna. När det gäller lavendettaclothing.se låter jag det vara osagt tills jag vet sanningen … Det borde dock även innebära att alla som länkar till sina shower där de dansar eller sjunger också skall markera?
   Alla som jobbar på Mello och som länkar borde markera om samarbete också? Aldrig sett nämligen någon göra detta men kan vara så att inte många vet. Trevlig söndag till dig med <3<3<3

 4. Jag blir mörkrädd av vissa som tror dem är ”poliser”. Hur kan man ägna en söndag åt att leta fel på bloggar. De måste ha tråkiga liv. Jag önskar dig en fortsatt fin söndag.❤️❤️❤️

 5. Inför den här hösten/vintern bestämde jag mig för att det inte skulle bli ännu ett halvår som jag går i ide. Bokade mig för två kurser som ger mig så mycket energi. Hur trött jag än är efter jobbet så går jag iväg, och studsar hem efter kurserna:) Under de mörka årstiderna är det så lätt att man bara ”lever” för helgerna. Den här vintern har inte alls känts så tung som den brukar. Så som sagt, man måste bara bestämma sig för en förändring:) Ha d gott.

  1. Måste verkligen också se till att boka in mig på olika ”aktiviteter” för efter 3 år utan någon som helst kollega och med den inre stressen man har i mitt jobb så har jag senaste veckan hamnat i någon märklig deppig tillstånd men på onsdag är det balett och det skall bli riktigt trevligt <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *