Ett M tack …

För en stund sedan gick jag in på en av de få webshopar som jag kollar in hos ibland då de har en hel del som jag lätt skulle kunna skriva på en sådan där ytlig önskelista, en sådan av något dyrare slag dock =)

Har vid 2 tillfällen fått skor i present från engelska webshop som levererar sina varor i lyxiga svarta boxar och ikväll tänkte jag tipsa om 2 ringar som just finns hos net-a-porter, båda är från Choé och helt underbara.

Du kanske själv känner att ”en sådan har jag alltid velat ha” =) eller så letade du efter en present till flickvännen, dottern, mamman eller väninnan.

858498_in_pp

Ett M hade jag verkligen gillat att få för visst är de ursnygga? En annan ring från samma märke jag fastnade för är denna på bilden nedan.

798856_in_pp

Lite shoppingtips till dina händer och då jag anser att guld och vitt är den snyggaste kombinationen av färger under sommaren så måste du vara klädd i vitt till dessa ringar så självklart en tips från lavendettaclothing.se där både den enkla tunnare tröjan i ”farfar model” (899:-)  och den läckra vita denim kjolen (899:-)  kommer från gårdagens leverans från Oneteaspoon <3

IMG_5067

Redan två sålda och då vi inte tog in mängder av den så skall du nog inte vänta allt för länge om du vill ha en <3

Nicole sitter och tittar på Jockiboi och Jonna i mitt sovrum och hör bara hennes skratt (förstår inte riktigt underhållningen där men är lite för gammal nog =) och själv skall jag leta någon spännande dokumentär att titta på då Mello är inte my cup of tea …

IMG_8593

<3

 

3 thoughts on “Ett M tack …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *