Syskon”kärlek” …

För några veckor sedan fick jag byta medicin mot det höga blodtrycket då ena foten svullnaden till en boll (en av de biverkningar som just den tabletten kan ge) och istället för 2 ville de att jag skulle ta 1 tablett av den nya men så kände jag igår kväll att det var ”något” så testade blodtrycket själv (investerat i en sådan mätare) och jag låg på 99 i undertryck trots att jag hade legat i soffan i 2 timmar.

Tror nog att jag får gå över till 2 igen … Någon som borde ha hög blodtryck är Knut som får brottas med en ung katt som bara vill ”leka” på det där sättet som man kanske inte riktigt uppskattar som äldre hund.

Knut och jag myste i soffan, jag klappade honom på den söta runda magen när den där Molly (extra pigg på morgonen) ville bara gå till attack vilket även syns tydligt på hennes blick här.

IMG_4729

Självklart hoppade hon upp och började brottas med honom medan han försökte bara stå ut med henne och med mig som ville ”bara” ta ett familjekort på dessa två =)

IMG_4736

Och om hon till vänster vill bara busa så ser han till höger ut något stelare ut =)

En vanlig morgonstart denna söndag … Nu skall jag gå och handla lite kattmat och glödlampor för att sedan gå ner till butiken en stund <3

Trevlig söndag <3

GIFSec.com

 

4 thoughts on “Syskon”kärlek” …

  1. haha underbara djur , tänk om man kunde göra deras tankar eller prata med dom ;)))

    var rädd om pumpen, jobbigt att du inte får nån ordning på den ♥

  2. Hej

    Gulliga Knut och Molly jag kan tänka mej att lilla Molly vill försöka få igång Knut för lek. Ohh vad trist att du inte är bra än med blodtrycket, måste kännas jobbigt
    Stor kram till dej / Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *