Att låna Karolinas ben …

Vid lunch idag mötte jag upp Karolina för jag behövde verkligen låna hennes ben =)

Detta kanske låter lite märkligt men behövde fota de snygga Please Jeans som vi har fått in i en mörkare läcker denim och då hennes ben är helt enkelt snyggare och 28 år yngre än mina så fick hon vara model och snällt ställa sig framför den systemkamera som hon annars håller i för att fota andra.

Gillar du bilder så titta gärna in i hennes blogg och tack vara henne så finns nu dessa jeans i webshopen och där finner du även de läckra stövletterna som är från Steve Madden.

1pleaseclassicscuro2

Den snygga miljön som vi valde tillhör frisörsalongen Familjen Sandwall för utomhusbilder är inget alternativ denna tiden på året och inredningen är här så vacker och behaglig.

Tack Liza och Janne för att vi fick vara hos er en stund idag <3

IMG_8524

Och så fick jag syn på en kudde som är helt fantastisk och jag vill så gääääärna ha den <3

IMG_8514

Bad Karolina fota mig i den kortärmade skjortan från Oneteaspoon som vi har 1/XXS och 1/XS kvar av HÄR då många tittar på storleken och tror att de är alldeles för små. I verkligheten kan du gå upp en storlek så har XS på mig för att visa att de just är stora i storlek.

IMG_8414

Gillar alla safari nyanser (kallar de så) för minns ni filmen ”Min Afrika” så är just militärgrön och beige just sådana.

På mig annars i kylan hade jag den sköna ponchon (också stor i storlek, XS på bild) från amerikanska Free People.

IMG_8463

Vid 1430 blev Knut och jag hämtade för en kall promenad vid havet följd av brasa i stugan efteråt.

unnamed

Skönt att få byta miljö ibland och koppla av utanför ens egna väggar som annars innehåller alltid ”något man borde göra” =)

Nu skall jag blunda lite och lyssna på ljudet från brasan <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *