Alla Hjärtans Dag …

Min dag startade med att bli bjuden på frukost av min väninna Tania <3

Snap bild då jag glömmer ofta alla dessa olika forum och så skrattade vi så över att vi snart skall börja vår balettkurs =)

IMG_4893

Alla Hjärtans dag idag …

Jag vet att Valentine day är en dag som finns för att vi skall handla, konsumera, göra åt lite extra pengar och jag vet att man skall och kan uppmärksamma sin kärlek, sina barn, sina vänner på det där lite mer speciella sätt även alla andra 364 dagarna om året men jag kan inte hjälpa att jag trots alla dessa insikter gillar denna dag men mer för den fantasibild jag har om den än annat <3

Nallar, rosor, chokladpraliner är klassiska presenter att ge bort men man kan även vara mer fantasifull än så om man nu så önskar. Har en kund som köpte våra röda underkläder från For Love and Lemons för att hon skall överraska sin man i de (måste vara den bästa presenten för en man att få) och så har jag en man som var i butiken och köpte våra högklackade skor från Steve Madden som frun skulle få att ha på sig på middagen ikväll ute på restaurang.

Jag gillar när människor engagerar sig lite extra för att överraska med något som kräver det där lilla extra för skillnaden mellan ordinary och extraordinary är det lilla ordet extra =) och det citatet gillar jag som ni förstår …

Jag vet att det låter som om jag är lite ”old fashion” när det gäller vissa tankar och får nog erkänna att det är precis vad jag är åtminstone gällande sådant här samtidigt som jag är även väldigt medveten om att man skall försöka jobba bort de där förväntningar man ofta har gällande det mesta i livet.

Och HÄR har du ett exempel på det jag kallar engagemang och romantik …

4f5ed580a1f5dadb0a3ab37c95175940

Idag: Skjorta ByMi, brosch Chanel.

IMG_4881

Oavsett hur du firar eller vem du firar eller inte firar med så önskar jag dig en mysig kväll <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *