Köpenhamn Fashion Week, dag 2 …

I torsdags vaknade Mikkan och jag vid 7 tiden för att vid 9 tiden äta lite frukost och åka till Revolver, den andra mässhallen där utställare från Fashion Week hyrs in sig på.

Jag la en order på vårt nya sko/stövel märke som anländer troligtvis nästa vecka och så tittade vi runt i sökande av lite inspiration men det krävs mycket för att man skall känna att kläder sticker ut på det snygga sättet som man själv faller för.

Efter ett par timmar lämnade vi för en lunch på Joe & the Juice och de där advokado mackorna är nog de godaste som finns …

IMG_3873

Efter ett snabbt besök i en mysig butik som vi hade blivit rekommenderade åkte vi till en av de största showroom i Köpenhamn där flera internationella kända märken finns att beskåda.

Just där väntade ett inköp på 5 1/2 timmar och det var bara att njuta av alla de nyheter från de märken vi redan nu köper in från: Mou Boots, Karl Lagerfeld, Love Moschino, Toga Pulla, Hudson Jeans <3

Helt fantastiska plagg köptes in och ni skall bara se de där högklackarna som kommer från Toga Pulla till hösten. Mikkan provade och det var bara att lägga order på de.

Vi köpte även tre nya märken till lavendettaclothing.se där en av dessa är verkligen en high class sådan. Mikkan var helt salig och jag med för det är något magisk med vissa plagg och här pratar vi klassisk dressad magi som dock kostar och därför kommer endast några väldigt få att finnas av de mest exklusiva plaggen men sååååå snygga!

Inga kort får visas (risk för att att plagg kopieras är anledningen) från allt snyggt jag köpte in med hjälp av Mikkan som fick hänga fram det hon själv tyckte var godbitarna och så gjorde jag detsamma för att sedan gå igenom allt ytterligare en gång. Jag kan inte annat än att känna mig så otroligt NÖJD och hon med då hon har redan funnit kläder hos mig för hela hösten … =)

Vi delar nog smaken för vissa plagg …

I 5 1/2 timma höll vi alltså på med hjälp av de underbara tjejerna som hjälpte oss att tänka till och om =)

Vid 20 tiden, något trötta, gick vi till hotellet för att duscha, byta om och för att sedan bli hämtade av två trevliga gentlemän (även dessa är högst hemliga =) för en underbar middag på italienska restaurang Maio, med en fantastisk utsikt över centrum.

Besök deras hemsida HÄR och njut av en god italiensk restaurang där all personal kommer från just Italia <3

På sommaren måste det vara magiskt att sitta på terassen så missa inte denna ristorante om du är i denna vackra stad och vill prova på ett nytt ställe där även superba italienska viner serveras till maten.

MAIO-DK-033

Efter en god förrätt på salami, skinka, ostar valde både Mikkan och jag en mumsig risotto på saffran för att sedan få till kaffet en massa små bakelser i mini format … Ni vet sådana som är bara sååååå söta <3

Hade tyvärr bara mobilen med mig men måste lära mig att börja åter använda mitt systemkamera …

IMG_3928

En riktig trevlig kväll med en massa skratt och italiensk humor och med insikten att det jag planerar att göra vid sidan av butiken/webshopen är något folk i branschen tror på =) Det känns så bra när någon tror att det är DET jag skall göra och att samarbeta med en väninna och få det där sociala delen tillfredsställd kommer att kännas som ett pånyttfödelse för min del, trots min ålder =)

Då vi kom till restaurangen först vid 21.30 (i Italien äter man inte vid 19 tiden)  så lämnade vi först vid midnatt  för att stupa i sängen på vårt hotel en stund senare.

Det blev tyvärr inte så många kort pga. den där sekretessen som gäller hos kända märken men skall visa i nästa inlägg vad jag köpte till mig själv i Alla Hjärtans Dag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *