Köpenhamn Fashion Week, dag 1 …

Det är först nu som jag verkligen har den där stunden för att sitta och blogga för det har varit 3 intensiva men underbar trevliga dagar <3

Tog tåget till Köpenhamn på onsdag vid 7 och på den mässhallen som heter Bella Center mötte jag upp min väninna Mikaela som flög från Stockholm för att tillsammans med mig njuta av det som är delvis vårt jobb: inköp för nästa höst/vinter och den bitande kylan gjorde att det var lätt att sätta sig in i vad man hade önskat ha redan nu då tålamod är kanske inte det som kännetecknar mig.

Vi tillbringade timmarna på mässan med att gå runt bland montrar där utställare som man redan är kund hos men även nya lockar oss till inköp.

Vi gick till Fashion by blu där Jessica, Johan, Fanny och alla deras underbara tjejer och kvinnor jobbade med att visa upp de där tunikorna som är tunna, oversize och i helt underbara printer.

Jsquad och El Vaquero är de brands vi redan har i butik och webshop och som kommer att fyllas på med vårens senaste nyheter.

Vackra Sofia i jobb …

IMG_3812

IMG_3816

Blusen är nedan kommer i augusti <3

IMG_3821

Var bara ”tvungen” att be Sofia visa lite den behå som hon köpte hos oss från Marlies Dekkers för hon har på sig sin ofta under sina blusar.

IMG_3813

IMG_3820

Tillsammans med Jessica och Fanny gick vi runt och båda fastnade för de där pälsvästarna som jag letade efter för de är exakt som jag ville ha de och Mikkan har redan beställt en hos mig då hon fick prova en och helst ville hon få med sig den direkt … men inom modebranschen får vi bara se det som komma skall, sedan får vi vänta som alla andra =)

Glömde fota mer då jag var så fokuserad och så tycker jag att det är lite roligt om nyheterna är lite hemliga…

Vid 18.30 tog vi taxi från mässan till hotellet där vi blev uppdraperade till en suite (tack för det). Vi bodde på Hotel Sankta Annae där även alla från Fashion by blu så det var bara att snabbt byta om och möta upp de på Sticks n´Sushi där vi hade en riktig riklig matfrossa =)

Här skall vi byta om, duscha och Mikkan lånar sin rakhyvel =))) Känner ni igen hennes skjortan så är den från Bymi och vi har 1/38 och 1/40 kvar HÄR.

IMG_3825

7 tjejer/kvinnor och 1 Johan plus en massa mat som kom in på löpande band …

IMG_3831

IMG_3837

IMG_3841

Allt var så otroligt gott och kan verkligen rekommendera denna restaurang om ni aldrig har varit där för ni kommer att älska det <3

IMG_3843

Mätta, belåtna och även rätt så trötta då klockan var redan runt midnatt tyckte Johan att vi alla skulle ta en promenad tillbaka till hotellet då det var bara 10 minuter dit men kylan, klackar och tunnare klädsel gjorde att alla gick emot detta förslag så taxi, pyjamas och sömn väntade och avslutade onsdagen i Köpenhamn.

4 thoughts on “Köpenhamn Fashion Week, dag 1 …

  1. Hej

    Låter som riktigt härliga dagar med nytta och nöje. Spännande med nya kläder som du kommer sälja även om det är tag till dess
    Kram

  2. glömde du fota pälsvästen ? om inte vill jag gärna se bild på den ;)
    ser ut som ni har haft det fantastiskt ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *