En orolig tågresa & tårar i soffan ..

Klockan 11 tog Mikkan och jag tåget från Köpenhamn till Borås då hon följde med mig hem för att som idag åka hem till Sigtuna.

Vi köpte med oss hem goda munkar från Donkin Donuts då Nicole var redan hemma hos oss och de där amerikanska runda sockriga är något som man bara älskar att få njuta av även om det är nog mer själva grejen än smaken =)

IMG_8261

När vi bytte tåg vid flygplatsen så kom upp en kille som hade på sig som en regnkappa med luvan nere över ansikte, en kasse i handen och det märkliga med honom förutom att man inte kunde se hans ögon var den oroliga känsla han hade i kroppen.

Han satte sig för att 3 sek. senare resa på sig, välja en ny plats och göra samma sak om och om igen. Tyvärr var det just vår kupé som han höll sig mest i även om han flyttade på sig lite då och då men han måste ha valt plats ca 25 ggr på 10 minuter vilket gjorde att många började nog tänka vad som försiggick .

Efter 10 minuter gick han till en av mellangångarna och välte frivilligt ner något som tillhörde tåget men såg aldrig riktigt vad det var då jag var vänd åt motsatt håll. När kontrollanten kom uppmärksammade vi henne om killen som sedan sprang iväg så fort vi stannade vid nästa station. Grannarna på tåget frågade oss om vi såg om han hade med sig kassen när han sprang iväg vilket vi hade noterat att han hade.

Ganska intressant hur vi idag börjar tänka på sådant och även fråga varandra om  vi har lagt märke till vissa saker då vi är alltför medvetna om att vi lever med en hot som kan drabba vem som helst, när som helst och var som helst …

Nöjda med att han gick av satt Mikkan och jag och pratade om alla inköp vi hade gjort (framförallt jag) och hon kunde utan några som helst problem berätta för mig allt jag hade köpt in. Minnet är nämligen väldigt bra på oss när det gäller viss information =)

Vid 16 tiden kom vi fram till Borås och Nicole hade hämtat, tidigare under dagen, Knut hos Lindas underbara föräldrar där han hade varit och njutit av all uppmärksamhet han får där så hemma väntade dotter, hund och katt <3

Efter att ha hämtat mat till oss, suttit och skrattat vid matbordet då Nicole fick se när Mikkan och jag spelade upp för henne en viss scen så gick dottern till sitt rum för att titta färdigt på en film medan Mikkan och jag satt i soffan med myskläder, hästsvansar och filtar.

Min fashionista till väninna låg och vilade huvudet på det gossedjuret som jag hade köpt till Nicole veckan innan då hon kände sig febrig och ville ha en ”sjuk present” =)

IMG_3948

Nicole tittade in till oss för att möta upp våra ögon som grät då vi först hade tittat på ett program om djur där en zebra blev mobbad av tre andra och för att sedan titta på ”Undercover boss” där anställda överraskas med fantastiska presenter … Tårarna rann på oss och Nicole skakade med ett leende på huvudet =)

Klockan 20 blev det Mello men får nog erkänna att även om jag gav programmet en chans så tycker jag att det är en av de tråkigaste inslagen i svensk tv. Programledarna hade tilldelats en manus där humorn var allt annat än rolig och så var vi överens om att ett sådant program skall innehålla GLAMOUR, och det fanns inte alls med som tema.

Tur att vi alla tycker olika och tänk vad enkelt det är att få tycka om sådana här saker.

Vi åt godis samtidigt som vi klagade över att vi båda hade gått upp sedan Thailand men med vissa mål i sikte nu när februari är här och våren och sommaren närmar sig med stormsteg.

Imorse vaknade jag vid 8, tog en promenad med Knut och så tog vi och fotade lite instagram bilder till våra webshopar <3

Här är vi på väg till stationen vid lunch då det var dags för Mikkan att åka hem till Sigtuna och hennes tre underbara barn.

IMG_4116

Jacka HÄR, Jeans från Hudson HÄR och Mou boots i sneakers model HÄR eller HÄR.

Måste även visa denna outfit för hur snygg är inte denna jacka från amerikanska Free People? Jeansen är samma som på bilden ovan och skjortan kommer från Circle of Trust

IMG_4157.

Nu har Mikkan hon kommit hem till sina små, Nicole känner sig åter febrig och ligger i sängen och jag skall snart packa upp och ge mina små djur lite mat <3

Tacksam för 3 mysiga dagar, trött och glad <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *