En man skall helst ha de 5 P …

En av Borås profilerna som jag tidigare nämnt är Birgitta, en något äldre kvinna (runt 70-75 tror jag) som har stenkoll på det mesta här i vår lilla centrum där hon bor och rör sig.

Vid 10.30 kom hon in i butiken för att säga ”Såg dig i Hant Extra, du var GANSKA söt, men du är mycket finare så här” =)))

Då jag hade rätt så koll på vilken bild hon menade log jag och svarade ”Ja, jag ser ganska stor ut på den bilden” vilket hon svarade med ”Ja, dina bröst såg enorma ut, har du förstorat de igen?” Skrattade åt den ”igen”och lugnade henne med att jag inte hade gjort det och stod upp sa att hon kunde konstatera det själv =)

Hon frågade vidare om jag hade haft roligt i Stockholm och fick reda att hon inte hade varit i huvudstaden sedan 1972 och så delade hon med sig om att hon skulle ringa en släkting som flyttat till Västindien där serien ”Glamour” visas några säsonger före så hon ringer honom för att bli uppdaterad med vad som händer.

”Du vet Michela, jag har följt Glamour i 30 år nu” vilket fick mig att minnas hur stor serien var även i Italien där även jag följde den i början.

Vad vore Borås utan lilla Birgitta som vandrar på gatorna i Borås med sin käpp, uppdaterar alla med vad som händer och som är sådär ärlig i vad hon tycker … GANSKA söt får jag nog säga var en komplimang för det kortet men det där med infallsvinklar är avgörande för så stor byst har jag inte =)

Älskar de där möten och samtalen med vissa människor.

Och så har vi en av mina kunder som också är i liknande ålder och som är psykoterapeut. För en vecka var hon inne och berättade om de viktiga 5 P som en man skall ha. Igår var hon inne igen och jag skrev ner de.

slide_3

 Prestige, Personlighet, Pengar, Penis och Prestation

Självklart finns det psykologiska och sociologiska förklaringar samt beskrivningar för vad man menar med varje enstaka ord.

Hon påpekade att det är viktigt att inte döma en mans penis efter hans längd vilket jag inte gör så klart påpekade jag med ett leende på läpparna för det samtalet trodde jag inte att jag skulle ha med henne.

Det är dock det jag älskar med vissa personer. De pratar öppet och ärligt som när hon sa för en vecka sedan att om hon varit 50 år yngre sa hade hon utnyttjat män vilket en vän påpekade ”Michela, det behöver du iaf. inte ångra en dag att du inte gjorde”  Hahaha!

Självklart är blandningen glimten i ögat och sanning viktig och dessa två äldre kvinnor får mig att le för att de är helt underbara och medan den ena går på stan med sin käpp  och äldre kappa så går den andra på stan i pälsmössa och Gucci stövlar.

Olika i klädseln och erfarenhet men med vissa gemensamma nämnare trots allt.

Nu skall jag fundera vidare på de 5 P =)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *