Bland de ”töntigaste” jag vet …

Igår kväll gick min väninna Linda och jag till Vinbaren här i vår småstad för att äta något och ta ett glas vin ute bland folk för det är bara att erkänna att det är rätt så mysigt att inte alltid sitta hemma =)

Linda skrattade dock när en kille som satt bara några meter ifrån började ”låtsas spela på instrument”, ni vet när man låtsas ha en guitarr i handen eller saxofon eller en piano framför sig. Så höll han på med blicken som visade på några öl (eller vad det var) för mycket, säkert väldigt nöjd över att leva sig in i den musiken som bara han hörde.

Vet inte riktigt varför men just DET är nog bland de omanligaste jag vet och ordet ”töntigt” är nog hur jag bäst skulle definiera mitt syn på det.

Helt medveten att jag kunde låta bli att titta (vilket jag självklart gjorde sedan) och väldigt medveten att han själv upplevde något positivt med det men kände hur jag bara ville att han skulle sluta…

När vi vaknade imorse och tog en kopp kaffe så satt vi verkligen och pratade om de där ”sakerna” som gör att man upplever en irritation och människor som ”smackar” när de äter ingick nog för oss båda i den kategorin för till slut är det ljudet det enda man hör…

Har du också något liknande som är föremål för ditt tyckande?

Vi satt där och åt och myste rätt så länge tills vi båda började gäspa och bestämde oss för att gå hem …

IMG_3661 (1)

Då vi båda anade att de flesta skulle vara ute i svart så valde vi båda casual och vår. Linda hade tidigare på dagen köpt denna urläckra bomberjacka från Juicy Couture (normal i storlek) så hon hade den med en vit tisha under medan jag hade mina Hudson Jeans och den nya våriga denim jackan från Oneteaspoon.

Måste visa korten jag tog på henne när hon provade den i butiken för visst är den hur läcker som helst? Så fin att möta våren och sommaren i och tror att de enda som finns i Sverige på denna är de 2 som är sålda och de 2 som är kvar i butiken/webshopen.

16195552_10154343059963660_7069893072111325737_n

IMG_3625

Och själv så helt i denim som jag skrev ovan… Jag gillar denim på denim medan vissa är mer tveksamma till det … En smaksak som det mesta i livet =)

IMG_3645

Vi valde helt enkelt att vara allt annat än svarta igår …

Nu har Linda åkt hem till Örebro och hennes snälla pappa har varit här och mätt glasskivan på mitt bord som har gått sönder så att han kan hjälpa mig fixa en ny (tacksam när man får låna en snäll pappa då man själv inte har någon <3) och så ringde Nicole för att säga att hon har spytt några gånger och då hon hade sovit hos farmor ville hon helst komma hem till mig istället för att riskera att smitta sin pappa, Anna och sin lillebror.

Vet inte riktigt vad jag skall tycka om det valet men självklart får hon hellre smitta mig =) så nu ligger hon i min säng och jag har varit och köpt Cola och håller på att tvätta lakan och fixa lite här hemma så att hon kan fortsätta vila. Molly ligger bredvid henne och sover på hennes arm och hinken har redan varit nödvändig vid ett tillfälle så maginfluensa med stor sannolikhet …

Själv skall jag nu sätta mig och titta på en serie/dokumentär som handlar om en verklig och väldigt uppmärksammad mord som då gjorde att jag satt fast framför teven dagligen efter skolan fascinerad över direktsändningen och hur försvarsadvokaterna skickligt fick mordet att komma i andra hand … Förklarar mer vid nästa inlägg även om du kanske redan anar om vilken rättegång jag syftar på…

 

2 thoughts on “Bland de ”töntigaste” jag vet …

 1. Hua

  krya på N och hoppas du klarar dig , jag hade sagt nej ;))))

  haha kan också reta mig på dom som spelar ”luftgitarr”
  Men retar mig ännu mera på folk som pratar högt i telefon , som liksom ska dela med hela världen t.ex va man ska ha till middagen eller hur många mjölk som behövs, köpas hem…
  trevlig söndag till er å passa på att käka lite vitpepparkorn, vet inte egentlig om det funkar,men jag har klarat mig iallafall när jag tagit dom ;)

  1. Ja, det där med att prata högt kan också vara ett störande moment men gissar att man ibland inte riktigt är medveten om hur tydligt alla andra hör =)
   Tack snälla, hon ligger i sängen och just nu mår bättre men får självklart vara hemma imorgon för har man spytt 4 ggr så skall en dygn gå innan man går till skolan.
   Nu när hon slipper illamåendet så tror jag att hon bara njuter av att ge mig olika kommandon ”mamma, kan du hämta … ?”
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *