Några rea tips …

(I samarbete med mig själv: www.lavendettaclothing.se)

Januari-februari och mars är enligt mig de allra tråkigaste månaderna på året för nu vill vi bara att våren skall komma så att vi kan åter få njuta av lite värme och sol.

Många väljer också att åka just nu till värmen, ta en skön vecka (eller två) semester för att komma ifrån lite det här något gråare tid.

Om du nu är en av de som har den möjligheten och känner att butikerna fortfarande inte har framme de svalare kläder som du vill packa med dig så tänkte jag i detta inlägg tipsa om några plagg som finns just hos oss på www.lavendettaclothing.se

Från Hale Bob finner du denna vackra tröja i de där helt ljuvliga nyanser av orange och gult <3

Den är normal i storlek och helt fantastisk.

IMG_0732

Finns även i kombinationen lila/turkos och minst lika snygg <3

IMG_0370-980x653

Kjolen på bilden är lång och det plagget som sålde mest förra sommaren. Kvar i denna mörkare denim som jag har på bilden ovan och den finner du HÄR för endast 899:- (gå upp en storlek)

Från amerikanska märket Hale Bob kommer också mitt älskade linne i det där tyget som aldrig skrynklar och som är sval och perfekt att ta med sig på resan. Hade med mig den till Marbella när jag var där 2-3 dagar och den får följa med vid nästa resa också.

IMG_6252

Shortsen är från Oneteaspoon och på dessa måste du gå upp en storlek för de är något mindre. Självklart är båda på rea <3

Min väninna Mikaela köpte de också och på bilden nedan har hon de till den snygga ärmlösa polo från Oneteaspoon som vi också har i webshopen.

IMG_2818

Hon och jag skall träffas på fredag i vackra Köpenhamn för att på torsdag titta runt på mässan då Köpenhamn Fashion Week går just då och för att på lördag sitta och prata om en gemensam för oss mycket spännande projekt <3

Gå gärna in och kolla om du finner något som tilltalar dig det där lilla extra för att inte glömma att du kan även fynda några Superga skor.

IMG_9693

Skulle kunna ge tips om och om igen men här var iaf. några få tips <3

Nu skall jag jobba vidare …

4 thoughts on “Några rea tips …

 1. Har nu beställt rosa Superga av dig!
  Kunde inte låta bli att köpa dom☺
  Hoppas dom är skönare för fötterna än converse.
  Önskar dig och familjen en fin Fredag kväll.
  Kram från Eva-Maria.

  1. De är definitivt skönare och snyggare än Converse Eva-Maria och rosa är faktiskt en av de färger som kommer att synas mest denna vår/sommar …
   Kram till dig med och tack för din beställning <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *