Quei miracoli … De där miraklar …

En mirakel, flera miraklar? Ingen aning så skrev det på italienska istället =)

Oavsett grammatik så är en miracolo något som  visar på att man aldrig skall ge upp hoppet vilket hela den insatsstyrkan som har jobbat med att söka efter överlevande i den fruktansvärda lavinolyckan i Italien bevisar.

En kvinnlig läkare frågar de sjuka i väntsalen om det finns bland de några som skulle kunna tänka sig att vänta då ett positiv besked har inkommit från hotellet och alla där förstår. Med ett leende på läpparna lämnar bland annat pensionären med ett brutet ben, herren med ett bandage runt armen väntsalen med en instämmande ”vi kan vänta” och medan de går i korridoren träffar de på psykologer och sjuksköterskor som kommer springande för att ta emot barnen som har överlevt det ofattbara.

bimbo-0072-kttG-U432701190160298NGF-1224x916@Corriere-Web-Sezioni-593x443

Vilken fantastisk räddningsinsats i den snöstorm som var och som visar att hoppet är mer än ett fantastiskt ord <3

Bilden är tagen från corriere.it

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *