Here we go again …

Som den lilla samhällsrebell jag är så har jag ”våga vägra köpa träningskortet den 2/1” som 80% kanske gjorde men så är den egentliga sanningen även den att influensa, svullna fötter pga. blodtrycksmediciner och annat satte lite stop för det men idag så var jag där men då ingen personal fanns på plats så skrev jag en lapp som jag lämnade i receptionen så att de vet att ”i m back” =)

Min väninna Nettan som är utbildad PT  var med för jag behöver verkligen att  någon i början som ser till att jag tar mig dit tills den där vanan blir just det.

Minns när min dotter krävde att jag tom. skickade kort från gymmet som bevis på att jag verkligen var där och vid ett par tillfälle litade hon inte på mig så fick söka upp någon dagstidning och fota mig med den i handen bland maskinerna. Skrattade en del för hennes påhittighet.

Förutom några löpningsturer i somras så har jag inte gjort något på år så sprang 20 minuter på lagom tempo (8,5-9) och sedan körde vi 10 minuters intervallträning fortfarande på bandet för att sedan lyfta några kilon med de där armar som verkligen behöver tränas upp då jag älskar armlösa klänningar och linnen när solen och värmen kommer.

IMG_3234

Som en pinne och med magen utåt för Nettan säger att det där med att hålla in bålen är passé, nu skall vi blåsa upp den då vi skall väl inte strypa syreintaget i kroppen eller hur? Skall fråga henne lite närmare så får man bestämma själv om man köper den teorin eller inte.

Träningskläderna är från Juicy Couture <3

IMG_3247

Lördag kväll (trodde ärligt att det var fredag =) och sitter just nu och tittar på en härlig och underbar komedi som handlar om 40 års åldern och inser att jag inte ens vet om den gäller mig då jag är 45? =)

Mycket igenkänning och med detta önskar jag er en trevlig lördag kväll <3

One thought on “Here we go again …

  1. Michela att du är 45 är bara en siffra du är strålande vacker o snygg och man skulle lätt tror du var bara något år äldre än mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *