Att tatuera sina läppar …

I födelsedagspresent fick jag efter önskemål en tatuering av läppkonturen och strax därefter gjorde jag den hos Lucie på Klinik Villastan.

Hon valde då till mina läppar en ursnygg orange nyans men färgen försvann alltför snabbt så idag fick jag komma för att göra om det och den här gången tatuerade hon med en starkare röd nyans vilket kommer att sätta sig som den skall.

Att tatuera smink är väldigt vanligt i många länder och här i Sverige är det inte ovanligt att man tatuerar eyeliner men just läppkonturen var för mig fram till ett halvår sedan något jag ej visste man kunde göra.

Först la Lucie embla salva på mina läppar, en salva som bedövar lite det området som skall behandlas för att några minuter senare sätta igång det här jobbet som handlar om precision och Lucie är noggrann vilket är en viktig förutsättning när man jobbar med människors ansikten.

IMG_3267

Först tatuerade hon konturen och direkt kunde jag se hur inramade läpparna blir och för mig som inte ens använder idag läppglans blir det en stor skillnad.

Den gråa t-shirten från Love Moschino som jag har på mig finns förresten i svart HÄR .

IMG_3275

Efter att ha tatuerat konturen så skuggade hon in färgen på läpparna vilket gjorde att de svullnade upp en stund efteråt så när du tittar på bilden nedan får du ha i åtankarna att läpparna kommer inte att behålla den big size de har just nu och att färgen kommer att dämpas ordentligt.

IMG_3294

En fördel med att göra denna typ av tatuering är att du visuellt kan förändra lite formen på dina läppar om du så önskar.

Söndagsmys gäller resten av dagen. Nicole har ont i halsen och trodde först att jag hade smittat henne men hon är lite för pigg för att ha fått det jag hade. De enda stunderna hon blir ”lika sjuk som jag var” träder fram när jag påpekar att hon måste ta hand om sitt rum .. Märkligt =)

Knut är i mitt rum med Nicole och Molly i soffan med mig så vilosöndag speciellt med tanke på jag skulle få en och en annan blick pga. läpparna idag och svullnaden lär nog bestå i 2-3 dagar …

Nu har jag satt på kanal 5 och en  underbar film ”Kalenderflickorna” går på TV. Hur kul låter inte att som äldre göra en nakenkalender? Med rätt fotograf hade jag inte tvekat =) Livet är för kort för att inte ha roligt på vägen <3

Nu skall jag ta ett sugrör och dricka mitt kaffe för det går nämligen inte annars =)

Önskar dig en mysig söndag <3

4 thoughts on “Att tatuera sina läppar …

  1. Hej M

    Finns det någon statistik på hur många kvinnor hmm kanske män också, som gör just den här typen av tatuering ? Du har ju så fina läppar redan innan så jag vet inte riktigt varför du vill göra det men givetvis hoppas jag att du kommer att trivas med dina nya läppar …

    Kram G

    1. Ingen aning George, men inte många i Sverige … I Ryssland tatuerar de även ögonskugga vilket är lite märkligt =)
      Nu är de svullna och väldigt röda men inom 3-4 dagar lägger sig just det så resultatet blir bara en något mer markerad läppkontur som är nästan permanent istället för att använda en sminkpenna som många gör … Tack snälla …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *